lördag, juli 07, 2012

Livskvalité

Vet ni vad jag tycker är riktigt mysigt och som jag gjorde igår? Fredag, vin i glaset, bra musik och så laga en god middag. Jag hade fönstret öppet och tittade ut på kaninerna, Nemo sprang omkring där ute och ja, allt kändes bara så bra. Det behövs inte mycket för att en sån härlig känsla ska sprida sig i kroppen.

Och nu är det lördag. Kalle är och övningskör och nu sover Leon. Jag har betalat in startavgifter till Veberödsrundan 7 km den 15 september och Iformloppet 10 km den 23 september. Packning står på schemat idag. Knappt har väskan packats ur innan den ska fyllas igen. Imorgon åker vi till Dalarna! Jag har insett mina begränsningar och tog beslutet att inte åka tåg så Kalle skjutsar mig och pojkarna till Mullsjö och så är min pappa så snäll och hämtar oss där. Grill ikväll och så ska jag skörda min rabarber och baka en paj. Härlig lördag!



2 kommentarer:

Ninni sa...

Livskvalité för mig är att gå ut i trädgården och plocka saker som använda i matlagning. Eller sitta på en stubbe i skogen :)

Linnéa sa...

Ninni: det gjorde jag igår! Sallad, spenat, dill och basilika till maten och rabarber till efterrätten, allt från egna trädgården!