lördag, april 14, 2012

Sol

Riktigt härligt vårväder idag, lite skillnad mot snöstormen i Stockholm! Jag har ridit en härlig solskenstur i skogen och eftersom jag tycker det är så mysigt att rida barbacka gjorde jag det men kom fram till att barbacka är mysigast när det är kallt ute. När jag satt av kändes det som att jag pissat på mig eftersom Tor svettats så mycket. Lovely. Tyvärr fick jag sjukt ont i benet när jag red, det spred sig från låret och strålade upp i höften och jag kunde inte använda vänsterbenet i ridningen. Konstigt nog har jag inte ont nu så vi får väl se hur det utvecklar sig. Det verkar tråkigt nog vara ridningen som är boven i bendramat så jag får se hur jag ska göra framöver. Nu ska jag ju inte rida på två veckor eftersom det är Skrylleloppet nästa lördag!

Jag lagade en riktigt god middag idag. Innanlår från älg med hemmagjort kryddsmör (mammas recept, gudomligt!!), potatisgratäng till Kalle, broccoligratäng till mig och hemmagjorda pommes till Nemo. Ett glas vin till hade jag "råd" med och det var pricken över i.

Nu slappar vi i soffan framför tredje Pirates-filmen och mer än så blir det nog inte ikväll. Jag är riktigt trött efter att bara ha fått fem timmars sömn inatt. Imorgon hoppas jag på mer finväder för då ska vi gå tipspromenad på förmiddagen!





Kalle var i Veberöd och jobbade igår och Nemo var väldigt imponerad. De ska jobba här på måndag också så vi får väl ta en tur förbi då med. Visst klär Kalle i neongult?? Det är inte alla som gör det!

3 kommentarer:

äppelblomman sa...

Åh va mysigt med en ridtur! Jag vill oxå börja rida igen... Dock tar det ju sååå mycket tid, tid som jag inte har...:/
Men jag kanske får det nu om jag blir arbetslös o jag vet att jag är sååå välkommen till mitt gamla stall!

Sååå kul att springa loppet! Måste verkligen anmäla mej till ett lopp nu!
Kram K

Anonym sa...

Ja det är något med män i "uniform". Ted är väldigt snygg i sina skitiga bygg kläder som är neongul och blå! Hihi finns väl inget sexigare än män som jobbar tycker jag!! ;) hihi
Kram Jenny P

Juristen sa...

Kalle passar i allt =) Hälsa att jag saknar honom så det gör ont! Pussen