onsdag, april 11, 2012

Löparmode

Ninni tipsade om en väldigt inspirerande löparblogg som heter Sofia springer, jag har länkat till den i högerkanten om ni vill kolla in den. Det är en svensk tjej i USA som skriver bloggen och hon löptränar, springer maraton och ger jättebra tips för den ultimata träningen. Och så springer hon i klänning! Varför har jag inte tänkt på det? Jag är ju en klänningsmänniska ut i fingerspetsarna och använder i stort sett aldrig något annat. Så nu har jag kollat runt lite på tennisklänningar och föll pladask för den här:


Hade det inte varit underbart om jag kutade runt i den?? Tyvärr är den dyr och måste beställas från USA så jag får nog lägga drömmen på hyllan. Stadium hade en från Soc men den var inte jättesnygg, fast till rätt pris kan den funka men jag kunde inte hitta vad den kostade. Och så hittade jag den här från Nike:


Snygg tycker jag och nedsatt från 799 till 549 kronor. Men jag spanar nog vidare och förhoppningsvis hittar jag en snygg och bra klänning till ett överkomligt pris lagom till sommaren.

3 kommentarer:

Marie sa...

Åh, tack för tipset!!! Jättekul att läsa! :-)

Anonym sa...

Mamma och syster är i USA nu. Be dem köpa den:)) /Marika

Anonym sa...

Hej Linnea!
Jag ska snart skriva om allt du frågade mig.
På sommar springer jag med löparkjol. Jag tycker de är jättesnygga och sköna!!
Förra veckan vann jag en och jag fick kjolen igår. Kolla:
http://coyntha.wordpress.com/2012/03/29/yei-jag-vann/
När jag var i Portugal och sprang mina riktiga långpass, sprang jag med kjol också!!
http://coyntha.wordpress.com/2012/03/13/dag-nr-2-i-portugal/
Det är skönt att inte visa rumpan!!

Kram