söndag, april 22, 2012

Slö söndag

Det bara regnar ute och jag såsar runt i mjukiskläder med smutsigt hår och funderar på om jag orkar mer än så idag. Jag har gjort storkok mat till Leon, kyckling med blandade grönsaker och älgstek med broccoli, och nu ska jag nog fixa med lite tvätt. Nemo var trött/uttråkad/trotsig och gick in i vårt sovrum och ritade på väggen med en grön penna, suck! Jag fick bort det men även lite färg försvann när jag gnuggade med en svamp.

Kalle och Jörgen ska snart åka till Lund och hjälpa Alex att flytta så jag och pojkarna slöar nog vidare här hemma. Se på film och leka med tågbana känns lagom ansträngande en dag som denna.



2 kommentarer:

Jonna sa...

Hej Linneá,

Jag tänkte för någon dag sedan på när du permanenta lockar i ditt hår. Jag är väldans sugen på det, men gjorde du det själv eller hos frissan? och man får räkna med en del slitningar på håret också!?

Linnéa sa...

Hej du!

Jag permanentade mig hos en frisör, och även om jag är en hårhemmafixare så tycker jag nog att just permanent är nåt en kunnig bör göra. Om du har helt ofärgat hår i god kondition är det inga problem med en permanent men rådgör med en frisör som får titta på håret först. Det sliter väldigt mycket och är håret mycket färgat eller slitet kan det bara bli svinto av alltihop. Lycka till!