söndag, april 29, 2012

Hard work

Idag har trädgården fått sig ett ordentligt lyft. Kalles mamma kom och hade med sig lite växter så vi har rensat rabatter, planterat, sågat av döda grenar, trimmat buskar och klippt gräsmattan. Det är mycket kvar att göra men vi kom en bra bit på väg och det ska bli roligt att fortsätta fixa.


Den här rabatten var helt igenväxt och gömd under tunga grangrenar. Nu har vi fått fram växterna vi planterat förut, malva, hosta, klematis, liljekonvalj och blå tistlar bland annat och lite nytt sattes också.

Leon har haft en riktigt cranky dag, jag vet inte vad det är med honom men han är missnöjd i stort sett hela tiden och det är otroligt frustrerande.


Nemo sov inte på dagen igår och inte idag heller så på eftermiddagen var han väldigt trött så han kröp upp i sin vagn och låg där och myste och tittade på Yakari och spelade spel i iPhonen.


Nu har vi lagt oss i soffan och kollar på en film, Due date som är rätt kul. Fast just nu pratar Kalle i telefon med Alex och de pratar alltid sjuuuukt länge om sjuuuukt tråkiga saker.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Härligt m lite trädgårdspyssel, men jag kan tänka mig att det kan vara frustrerande när Leon är kinkig. Man får inte lika mycket gjort då. Och just att de ska pricka in det när man är som mest sugen på att pyssla med annat. Typiskt :-|

Jöns Marie sa...

Längtar också efter att få göra i ordning i trädgården! Ska bli intressant att se när sånt går för sig :) Aivie har fått för sig att hon absolut inte vill ligga ner utan ska bli buren hela tiden...