torsdag, april 12, 2012

Kalorikoll

Idag kom våren tillbaka och det är så härligt ute! Vi är nyss hemkomna från en tur till lekplatsen och 4H-gården och nu ska jag laga middag och när kalle kommer hem ska vi äta och sen ska jag ut och springa, äntligen!





Jag har gjort en liten förändring i mitt liv och laddat hem appen Shape up. Med den räknar man kalorier och fyller i precis som på Viktklubb som jag använde mig av förut. Jag har ju ingen våg längre så jag kan ju inte kolla om jag går ner i vikt men jag vill mest använda appen för att ha tydliga ramar att hålla mig inom. Jag vet hur man "ska" äta men behöver en liten extra push eftersom jag har världens sämsta karaktär.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad fina bilder på Er! Jag skrev "er" med stort E för att understryka er viktighet, ftw.


Jag har också en dålig karaktär, fast en medvetenhet om vad som är rätt. Med lite jävlar anamma och envishet kan vi båda uppnå förändringar... Det kommer gå bra snygg-Linnea!

/Läsare (antagligen)

Ninni sa...

Jag har oxå laddat ner Shape up, blev guld medlem och sen slutade allt att fungera. Men jag har fått rätt bra koll. Igår hade jag så mycket kalorier över att jag fick en frökaka och en rad mörk choklad :)

Hejja oss!!

Linnéa sa...

Anonym: tack för din fina kommentar, älskar att få kommentarer som dina, de gör mig så glad!

Ninni: jag snålar och kör gratisversionen, hejja hejja!

Anonym sa...

Du är helt galet lik din mamma på det kortet!! /marika

Juristen sa...

Köp ny våg vettja!!! Det har jag gjort...! Size 0, here we come! Pussen