lördag, april 28, 2012

Meningen med livet, mitt liv iallafall.

Finns det något bättre än att spendera hela dagen tillsammans med sin familj? En dag när alla är glada och hjälps åt och umgås och tar dagen som den kommer. Vi har haft en sån bra dag. På förmiddagen regnade det så jag drog igång en storstädning som var klar lagom tills solen tittade fram. Då cyklade jag in till byn för att köpa glass som belöning till oss och tog en extra runda för motionens skull. Hela eftermiddagen har spenderats utomhus i ett fantastisk väder. Jag gjorde klart min rabatt och den blev väldigt fin, nu fattas bara att fylla den med blommor. Jag hade två bollvivor och en alunrot att sätta idag men det behövs lite mer...


Sen gick jag loss på klätterrosen som muterat och passat in som livsfarligt monster i Resident Evil.


Nemo har pysslat runt i trädgården, grävt och lekt och låtit fantasin flöda. Det är så härligt med honom, han är så självständig och kreativ och behöver inte underhållas utan trivs på egen hand.


Och Leon då? Han är feberfri och sov 12 timmar inatt men är ändå den lilla Mr. Cranky Pants som han kan vara. Nu kryper han runt i gräset och är ömsom glad och ömsom missnöjd.


Och jag dricker rosevin och Kalle grillar korv och pinnbröd. Snart är det dags att gå in och lägga barn och sen ska vi inta soffan framför en komedi och bara vara nöjda med dagen och lyckliga över vårt hus, trädgården och de finaste barnen i hela världen.

4 kommentarer:

Elin sa...

Härligt!
Jag har oxå haft en underbar dag med familjen i trädgården.
Det är det som är meningen med livet!
Kram

Jöns Marie sa...

Vilken fin rabatt! Låter som en jättehärlig dag, mys!

Anonym sa...

Härligt liv du/ni ha Linnéa!! Det är fantastiskt att ni kan njuta av det. Många har det ganska bra men inte kan se det utan tillbringar hela livet med att sörja det som man INTE ha. Kram.
Mercedes.

Jenny Shima sa...

Jag håller med dig. Att mysa med familjen och inte ha hela dagen planerad är det bästa som finns.