måndag, april 16, 2012

Blodbad

Och vart tog den här dagen vägen?? Jag tyckte det var nyss jag släpade mig upp, mer död än levande, efter att Leon tyckte att fem var en bra tid att vakna på. I mitt zombietillstånd lyckades jag stympa mig själv när jag körde fingret i en vass kniv när jag diskade och blodet sprutade. Det blöder inte mer men såret är öppet så jag har tejpat ihop det lite hårdare nu.

Kag och Leon styrde kosan mot Gaddaröd när vi lämnat Nemo för att hälsa på Emma och Rocky. Ett väldigt trevligt besök som tyvärr var över alldeles för fort då Nemo skulle hämtas klockan två igen.

Jag lagade middag till killarna och när Kalle kom hem körde jag till Skrylle för att utmana mig själv. Jag har hört att det finns en fin 7 kilometersslinga där och att springa 7 kilometer har varit mitt nästa mål och idag var det dags. Det var en fantastiskt fin natur där jag sprang och jag hade hört att det var lite backigt på slutet och det kan man ju säga. I ungefär en halv kilometer var det branta mördarbackar men jag orkade nästan springa uppför alla, det var bara den sista branten jag fick gå uppför. Men runt kom jag och nu kan jag sätta 7,12 kilometer som personligt rekord!



5 kommentarer:

Elin sa...

Fy fan vad bra jobbat!!!
Grymt impad. Och du säger att du inte har någon karaktär...

Hili sa...

Go Linnet Go!!!! Du är så grym!!!

Anonym sa...

Så himla bra du är! det är helt fantastiskt hur mycket du orkar och gör, jag beundrar dig kvinnan!!!
Mercedes.

äppelblomman sa...

Wiii fyyy faaan va du är grym!! Visst är det en härlig känsla när man når sitt mål!!!
Själv ska jag förska mej på milen denna veckan.. Om jag äverlever eller inte, det vet man inte;-)
Hoppas att ditt finger läker fint inatt!
Kram K

Jöns Marie sa...

Vad härligt! Grattis! Jag är impad över att du har kommit igång och är ute och springer, bra jobbat! Tror aldrig att jag hade orkat...