torsdag, januari 19, 2012

Vilket lyft!

Alltså ni anar inte hur fin stenväggen i tv-rummet och stora hallen blev! Den är helt vit och det lyser upp så fint nu. Kaminens rök gjorde ju väggen grådassig och man får ju slänga på ett lager färg emellanåt för att fräscha upp lite.


Ovanför fönstret var det värst eftersom röken dras dit. Där kan ni se skillnaden.

Och skrubben i hallen blev också jättefin! Vita väggar och tak och svart, rejäla gjutjärnskrokar som egentligen är tänkt att ha i stall.


Sjukt dålig bild, får ta bättre sen. Eller så får ni komma hit och titta!

Nu vill jag bara fortsätta fixa till här hemma! Sätta upp panel runt trappen, tapetsera tv-rummet och sätta upp panel och tapetsera hallen. Vitlasera taket i stora rummet, måla takbjälkarna där och i köket allmogeblå, måla dörrkarmar och en del lister allmogeblå och måla taket vitt på ovanvåningen.Byta golv och kakel i köket är också ett måste och sen när vi vunnit pengar ska badrummet göras om. Ja listan kan göras hur lång som helst, att fixa ett gammalt hus är verkligen ett livstidsprojekt!

4 kommentarer:

Nina sa...

Fantastiskt fina krokar, var köper man såna?

Linnéa sa...

Vi har köpt dem i qvesarum, de har butik på nätet om du vill kolla.

Isacs Mamma sa...

Önskar dig en trevlig helg!

Anonym sa...

Hej Linnéa,
det är lite svårt att se förändring på väggen- har du någon bättre bild?

Det är väldigt kul att du känner för att fixa vidare hemma. Man ska håll fast vid den känslan, jag tror det är då man åstadkommer som mest hemma. Jag jobbar på Byggla.se. Det skulle vara kul att se dina projekt (och de kommande också!) på Byggla. Behöver du rådfrågning eller tips finns det flera bygglare som vill hjälpa till och svara. Skulle du tappa fixar-känslan kommer den absolut tillbaka när du varit inne på Byggla.

Jag kan även erbjuda ett litet tack om du är intresserad. Det är bara att maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer :)
Ha en fin fredag!
Mvh
Vendela på Byggla