tisdag, januari 17, 2012

Förändringar

Idag har vi varit och kollat på tapeter och köpt färg för att göra lite skönhetsrenoveringar här hemma. I hallen har vi ett litet utrymme, typ en skrubb utan dörr, där vi har skoställ och hänger jackor. Det är bruna väggar där inne och en ful hatthylla så nu ska det målas vitt och sättas upp rejäla gjutjärnskrokar och hatthyllan ska väck. Kalle ska måla andra lagret nu ikväll så det är snart färdigt. Sen ska stenväggen i tv-rummet och andra hallen målas för det har blivit sotig av rök från kaminen. Det behövs nog bara en strykning som Kalle gör imorgon på dagen. Sen ska vi tapetsera två väggar i tv-rummet, men det finns ju så mycket att välja på! Det är svårt att bestämma sig men både jag och Kalle tycker att randigt är fint och den här var nog favoriten:


Först föll vi för en annan tapet men eftersom det är så små ytor skulle det inte bli så fint utan väldigt "upphackat", men jag kommer definitivt ha den i åtanke om vi ska tapetsera i köket eller något.


Och så har jag äntligen bokat tid för klippning! På fredag smäller det men frågan är om jag ska:
- Klippa topparna
- Klippa den här frisyren fast utan lugg


- Klippa en liknande frisyr fast behålla mer längd
Vad tycker ni?
Mitt hår är ju väldigt slitet och de tre senaste klippningarna har jag gjort själv så vi får väl se vad frisören tycker..

Inga kommentarer: