söndag, januari 01, 2012

Nyårslöften?

Har ni några nyårslöften i år? Jag skulle kunna säga gå ner i vikt så som de flesta andra år men det kommer jag inte göra. Jag har inget löfte i år utan en målsättning och det är att delta i Vårruset den 2 maj. Mitt mål är att orka springa hela loppet och jag kommer börja träna inför det så snart vi är på hemmaplan igen. Jag har lyckats få ihop ett lag också så det är lite extra kul. Det är jag, Maggi, Elisa, Agneta, Hili och hennes kompis Carina som slagit oss ihop. En kul grej att göra tillsammans och så blir vi bjudna på picknick efteråt.


Vad har ni för löften/målsättningar inför 2012?

4 kommentarer:

Mirijam sa...

Tjoho vad roligt!!!

Jenny Shima sa...

Jag skulle nog också kunna säga gå ner i vikt men jag väljer att kalla det äta mindre portioner och mer nyttigt samt börja med någon slags dansträning.

Eijlert... sa...

Låter bättre med målsättning än löfte. Sitter och funderar på vad jag ska ha för målsättning 2012...hm.. Kanske att komma underfund m vad jag vill arbeta med, om jag ska plugga eller bara söka efter något annat. Jag vill utvecklas!

Dessi sa...

Häftigt med ett lopp som mål! :) Vårruset har jag aldrig sprungit men det skulle jag verkligen vilja. Det brukar tyvärr krocka med något annat lopp jag brukar springa.

Tack för kommentarerna inne hos mig! Blev verkligen glad för orden om Mymlan (kaninen alltså). :) Tyvärr har det blivit en vana att hon får bajsklump i rumpan. Vad ska man göra åt det?