söndag, januari 08, 2012

Att komma igång

Ni som kan det här med löpning, funkar det om jag kör gå 5 minuter, springa fem minuter, gå fem minuter osv för att komma igång? Eller har ni andra förslag och tips?



7 kommentarer:

Anonym sa...

Det går jätte bra. Om du kör intervall träning så ta i lite extra när du springer för att öka din kondition snabbt. Inget fjes jogg. Du kan till och med skära ner det till 2 minuter av varje. Kom ihåg att din förbränning är som bäst på morgonen innan du ätit frukost.
Lycka till

Marie sa...

Jag vill börja med att säga att jag kan verkligen INTE det här men så här var det för mig. Jag började med att springa typ det jag orkade inte ens 5 min sen gick jag sen sprang jag osv. Sedan när man hållit på ett tag märker man att det är jobbigare att springa om man gör så (alltså så kanske det tar mer? inte vet jag) men nu springer jag hela tiden eftersom det inte alls är lika drygt...=) Inget proffs-springning utan kanske lite "fjes-jogg" ibland som anonym här ovan skriver, men jag springer då och är stolt över det! Någonstans måste man ju börja, så kämpa på Linnéa! Det här kommer du att klara galant!!

Linnéa sa...

Jag har runkeeper i iphonen och den säger till var femte minut så det är ju ett enkelt sätt att hålla koll tänkte jag. Ska mäta ut en fem km lång runda imorgon om jag hinner eller övermorgon!

äppelblomman sa...

Jag kan inte heller sånt där... Men just nu kör jag så jag springer så jag orkar o så går jag lite.. Sen hoppas jag på att kunna springa hur långt som helst utan att behöva gå;) kanske sker de till sommaren? Hoppas det;)
Kram o lycka till

Evelina sa...

2 minuter i början är mitt heta tips. :D

Dessi sa...

Jag tror det kommer funka fint! Det är ju intervallträning och det är bästa sättet att få upp konditionen :)

Sv: Uppskattar verkligen dina kommentarer. Hoppas du inte tåg åt dig av inlägget jag skrev, för det gällde inte dig :)

jessica a sa...

Hittade hit via äppelblomman, tänkte bara tipsa om iform.se där det finns massor av bra löpprogram för alla nivåer, påminner om det du skriver om här och är ett jättebra sätt att börja springa på.
Härlig blogg och fina barn förresten,