fredag, januari 20, 2012

Sömnlös in Idala...

Leon kan inte sova. Eller han somnar men vaknar fast han borde sova längre. Han är trött och smågnällig fram till dagens andra nap. Han somnar, men vaknar efter kanske 40 minuter och är sen trött och gnällig resten av dagen. Fast han är supertrött vid sju vet jag att han inte kan lägga sig då för då vaknar han och ska upp och somnar inte förrän jättesent. Mellan 20 och 21 somnar han men direkt jag ska lägga honom i sängen vaknar han. Sen går det som sämst tjugo minuter, en halvtimme och som bäst typ två timmar innan han vaknar och skriker. Sen skriker skriker skriker han och jag ligger hos honom i sängen. Vaggar honom, sjunger, försöker ge napp men då skriker han ännu mer. Ammar om han vill och om jag kan.

Nu har han vaknat för tredje gången den här kvällen och Kalle är hos honom. Han försöker och försöker men oftast får jag ta över för Leon blir hysterisk.

Varför vaknar han och skriker? Jag vill veta! Detr otroligt frustrerande och jobbigt när det är så här. Varför kan han inte sova längre??


Inga kommentarer: