måndag, mars 01, 2010

Jag gick och la mig och läste innan 21 igår kväll och släckte lampan 21.30. Så skönt jag har sovit! Tyvärr är huvudvärken kvar, det liksom spänner lite på höger sida och det är ju sådär. Men nu när det blir lite mer normal vardag igen så ska dagliga promenader och nyttig mat vara tillbaks. Jag har faktiskt inte brutit mitt godisförbud än, har snart haft det i två månader. Men senaste två veckorna har det blivit mycket fika, god mat, naturgodis och en del chips faktiskt. Chips köper jag aldrig annars men när man har gäster brukar det bli lite.

Vädret idag är grått, blåsigt och det har snöat lite. Men det är plusgrader iallafall och imorgon och på onsdag ska det bli sol enligt yr.no. Nu ska jag nog slå på en film och mysa i soffan lite. En riktigt lugn dag ska det bli, det behöver vi alla här hemma.

4 kommentarer:

Lilla Anna sa...

tack för din kommentar! Håller me dej, varför skaffa barn om det e så jäkla jobbigt? man får ju va beredd på att det kommer vända ens liv helt upp och ner men sånt hör ju till, tror det handlar om inställning och vad man gör det många månger..

Lilla Anna sa...

oj... vad man gör det till många gånger ska det va! :)

Anonym sa...

Huvudvärken beror säkert på sockerabstinens, håll ut så försvinner både värk och sockersug!

äppelblomman sa...

Vad du är duktig med ditt godisförbud!! Jag Måste oxå börja tänka på fikren nu;-) Har liksom inget jag kan skylla på mera nu...
Kram