söndag, mars 21, 2010

Elin bad mig tipsa om mina favoritbutiker som säljer barnkläder så det tänkte jag göra nu.

Av de vanliga, stora kedjorna så är Lindex helt klart min favorit. Bra priser, jättebra baskläder som alltid är ta 3 betala för 2 och så har de väldigt mycket snyggt. Kläderna har bra kvalité för sitt pris och håller bra så länge som man använder dem.

KappAhl har en del fina saker och Åhléns är väldigt bra också. Storlekarna på Åhléns barnkläder är 50/56, 62/68 vilket gör att deras kläder är lite större än i de andra kedjorna. HM är ingen favorit när det kommer till bebiskläder, men de har lite bättre utbud på barnavdelningen. Tyvärr finns inte jättemycket till pojkar som är snyggt där. Det är mest tuffing-kläder som är blå och med bilar och siffror på och sånt. Polarn och Pyret har jag bara handlat på en gång men kläderna har jättebra kvalité fast de har tvättats mycket. Lite dyrare men jag tror det är mer prisvärt när barnen är äldre och går på dagis då kläderna slits lite mer. Me&I har snygga och tåliga kläder som passar bra om man har långsmala barn, på Nemo blir det lite korvskinnsvarning med en del saker. Men deras frotté- och velourbyxor är superfina.

På internet har jag några sidor men jättefina barnkläder och leksaker. De flesta jag beställt ifrån har snabb leverans och jättefina kläder.

Babyshop
Gullgrodan
Mysplysch
How to kiss a frog
Villervalla
Barnlycka
Freshmilk
Lucky Little Me
Dunderbutiken
Lekvira
Krumelur
Best Kids
ABC leksaker
Solig
Modekids
Lilla Mirakel

3 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Jag håller helt med, jag köpte lite bebiskläder på HM innan vi visste vad vi skulle få jag hittade även finkläder, Oliver ser ut som en liten greve i sin lilla kostym som till och med har matchande slips.
Annars är det mycket näthandel som gäller här också jag hittade fina kläder på http://www.hugin-mugin.se/babyklader.html?gclid=CL6EtIKqrp4CFQk13godL2qvkg

Mayumi sa...

På Åhlens fyndade jag superfina märkekläder i vintras :)
Nu ligger dom i garderoben i väntan på....... ;)

Emelie sa...

Jag fattade aldrig grejen med polarn och pyret när min dotter var bebis, men när de inte växer ur alla sina kläder på en månad längre så är polarns kläder både finast och prisvärdast så nu har Alice nästan bara kläder därifrån (:

Finns mycket P.op på tradera också, om man inte känner för att köpa (relativt) dyra barnkläder..eftersom de håller så bra så ser de oftast ut som nya även när de är begagnade (: