fredag, mars 05, 2010

06.15 var en bra tid att vakna idag tyckte Nemo. Det tyckte inte jag. Jag brukar ju lyfta över honom och amma honom i sängen för att vi sen somnar om tillsammans men nu sover Nemo hela nätterna och när han vaknar vill han gå upp. Jag ignorerade honom ett bra tag imorse och han lallade för sig själv i sängen ett bra tag. När jag väl klev upp låg han på magen och ryckte och krafsade i massa saker. Jag ska sluta amma nu. Jag har ammat tidigt på morgonen och en gång mitt på dagen men från och med imorgon slutar jag med det och det blir välling till frukost, gröt till lunch, mat till middag och välling på kvällen.

Nemo är så jävla söt. Förut har han alltid sovit på rygg men nu har han börjat lägga sig på sidan och krama om ett gosedjur och somnar jättesnabbt så. I soffan ikväll vände han sig på sidan, mot mig och höll om mig (typ) och somnade. Jag dör, han är verkligen bäst i hela världen.



Nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Jag läser just nu Människohamn av Johan Ajvide Lindqvist. Boken är jätteläskig och jag är helt rädd när jag läser. Älskade hans andra böcker, Hanteringen av odöda och Låt den rätte komma in också. Rekommenderas!

3 kommentarer:

evelina sa...

hmmm jag skulle nog ändå rekommendera amning jämfört med att stiga upp och blanda välling kl o6.15 :D

Linnéa sa...

jag hade fortsatt amma om han somnade om igen men nu gör han ju inte det, TYVÄRR!!! ;) så då kan vi lika gärna gå upp och blanda välling.

Maja sa...

Åh jhoan ajvide linquist är lätt en av mina favvis författare.
Hans novell sammling pappersväggar är också bra finns en fortsättning/slut på hantering av odöda där.
Och han kommer med en ny bok snart!!! :D