måndag, mars 08, 2010

Det var jättehärligt att få komma iväg och träna idag! Passet var kul och innehöll salsa, merengue och hip hop. Eftersom jag dansat mycket samba innan så var jag inte helt lost iallafall och det gick bra. Det var bra att jag började idag för de satte igång med nya koreografier så det var nytt för alla. En annan sak som är bra med att träna på ett litet ställe och inte typ SATS är att det är vanliga dödliga som tränar och inte en massa slimmade pretty girls med magtröjor. Jag tyckte passet gick riktigt bra och jag hade inga problem med att orka. Det blir kul sen när stegen sitter för då kan man ta ut sig mer. Idag körde jag bil dit för jag skulle in till byn efteråt och posta brev och hämta paket men nästa gång ska jag gå. Det hade varit skönt med frisk, kall luft för att varva ner efteråt. På torsdag ska jag gå på Body Pump och känns det passet också kul är det de två passen jag kommer kombinera. Body Jam för flåset och Body Pump för att få lite muskler.

Paketet jag hämtade idag var från MeandI och innehöll ett par bruna frottébyxor till Nemo och en kurbitsklänning till mig. Jättefina båda två och jag ska nog inviga klänningen när jag ska till Malmö på torsdag. Jag ska träffa Maggi och hennes mamma, vi ska luncha och jag ska köpa lite födelsedagspresenter eftersom pappa fyllde år igår, mamma på söndag och Kalles mamma nästa söndag. Och så ska jag boka tatueringstid!

4 kommentarer:

mirijam sa...

JA! Tatuering! När hur vad var?
NYFIKEN!

MiaMaria sa...

Jag vill oxå veta vad det är för tattuering på g?
Väldigt fin klänning men frotté byxor låter konsting fast ändå praktiskt. Ha så skoj på torsdag!

emmi sa...

låter som om livet är totally awesome för linnéa just nu, lite träning, sötaste bebisen, godisförbud (som du klarat), finaste huset ich en massa pyssel! you go girl!

Linnéa sa...

det blir en Nemo-tatuering! ska kolla in Tattoo World Live tänkte jag.

Emmi: ja det är faktiskt ganska awesome nu, lovely! :) och så våren och sommmaren framför oss, det kan itne bli bättre.