tisdag, mars 30, 2010

Sen klockan ställts om till sommartid så sover Nemo en timme längre vilket kanske inte är så konstigt, men det har inte varit några problem att lägga honom samma tid som innan fast det egentligen varit en timme för tidigt. Så istället för att sova 20-06 sover han 20-07 och det uppskattas. Jag har även satt upp sopsäckar för fönstren och det kanske gör lite det med. Han sov jättelänge mitt på dagen igår också, får se om det håller i sig.

Vid 10 ska Nemo få lite gröt och sen ska vi gå en promenad och handla lite. Jag ska göra en indisk linsgryta att ta med till Maggi och Ola ikväll när vi ska dit och se på deras lilla bebis. Jag längtar! Hon är så söt så söt och vi har en fin present till henne.

Senare ikväll kommer Marika och hälsar på, de ska också bli jätteroligt! Vi hann ju inte umgås så mycket sist när det var dop och en massa stress.

Idag ska ni få önska en bild, eller fler. Är det någon speciell ni vill se så skriv det så visar jag senare. OBS!!! Ej naket!!!

2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Jag skulle gärna vilja se en bild där Nemo tittar på kaninerna. Han verkar ju gilla hundar och frågan är om han tycker att kaninerna är lika spännande.

Mikael sa...

Jag vill se Kalle i bar överkropp, lite smutsig och hållandes i en stor skiftnyckel. Gärna i skrotmiljö.

Cedric sover mellan 19:30 tills vi går upp och väcker honom vid 07:30 för att hinna ge honom frukost innan vi går på den dagliga långpromenaden bud 08:00