lördag, mars 06, 2010

Härlig lördag, Kalle tog Nemo imorse och jag sov till klockan 9. Efter frukosten började jag måla första kurbitsen på kanten av öppningen vid tv-rummet och den är nästan klar. Jag tycker den är.. sådär. På ett sätt fin och på ett sätt ful. Det syns ju vad det är men det är sås vårt att få till de där vackra penseldragen. Speciellt på vänster sida. Önskar jag var både vänster- och högerhänt.

Jag och Nemo tog en promenad i vårsolen och det var så skönt. Det var ett par plusgrader och riktigt härligt ute. Imorse var det 10 minusgrader och igår 12 minus. Nu får kylan ge sig så snön smälter bort någon gång!

Ikväll blir det marockansk mat till middag. Jag köpte en marockans kokbok på bokrean och idag blir det fisksoppa och sesamringar. Vi får väl se hur gott det blir. Kvällen blir lugn med en film och lite så. Reservoir dogs blir det nog, det var länge sen jag såg den. Vad hittar ni på ikväll?

3 kommentarer:

Anonym sa...

mmmmmmm här blir det också mat och film Faustas pärlor ska vi hyra och så ja... vara hemma i lugnt och ro med en tonårig som gråter för den lilla minsta...vi får se hur min lördag slutar. Man vill bara krama henne och säga att det går över... men hon vill inte någonting idag den stakars....
Kram.
mercedes.

Mirja sa...

här gjorde vi vietnamesisk nudelsallad! Bild kommer på bloggen under kvällen eller imonbitti. :) Galet gott var det! Annars blir det en lugn hemmakväll med melodifestivalen samt fruktsallad! Smarrigt!!! Hoppas din marockanska mat smakade bra :)

Jml sa...

Jag och Rickard har sett halva Thirst och ätit lite godsaker. Vi kom just på att vi glömt tvätten i tvättstugan, så det blir nästa projekt.