söndag, mars 28, 2010

Igår var vi i Agusa och firade Kalles mamma och då tog Kalles pappa fram massa kartonger med Kalles gamla kläder som vi kollade igenom. Mycket var ju rätt slitet men några riktiga guldkorn hittade vi. Två snygga jackor och massa ascoola hängselbyxor!


När vi kom hem på kvällen la vi oss i soffan och tittade på Upp och den var riktigt bra! Den bästa animerade filmen jag sett på mycket länge. Mitt i filmen fick vi beskedet om att Alba fötts så det blev lite ofokuserat emellanåt men det gjorde ingenting.

Maggi ringde idag och berättade om förlossningen. Allt hade gått bra och Alba mådde hur bra som helst. Jag har fått se massa bilder på underverket och hon är så fin! Jättegosig pussmun och lik sin mamma. De ska trologtvis hem imorgon så på tisdag ska vi åka och hälsa på!

Idag har jag varit i Blentarp med Elisa, P-O, Agneta och Marianne och ridit på islandshästar. Vi var ute i 3,5 timme och det känns i mina ben nu. Men det var helt underbart och jag fick en pigg och snabb häst med fantastiskt mysig tölt. Bästa tölten jag varit med om. Sonja hette hästen och hon var väldigt söt.




Nu blev jag sjukt tésugen så jag ska göra en kopp och sen läsa lite bloggar.

2 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Det ser riktigt härligt ut att sitta på hästryggen! hoppas att ni hade kul =) Kramar

Linnéa sa...

ja det var en underbar ridtur!