måndag, mars 01, 2010

Jag råkade se de sista 30 sekunderna av Outsiders idag och förstod att det handlade om unga mammor så jag kollade hela programmet på Kanal 5 play. Jag har inga fördomar mot unga mammor i allmänhet men när man är en kille och tjej på 17 respektive 16 år som "känner sig mogna" att bilda familj men låter typ utvecklingsstörda när de pratar blir jag skeptisk.

HON: Jag hoppas ju mest på en tjej för det känns som det är lättast och det är skönt att få det lätt från början och så. Han vill ju helst ha en kille eftersom annars måste han leka med dockor sen och det kan ju bli lite jobbigt.

HAN: Ja det var ju en kille och då blev jag jätteglad. Jag hade väl blivit glad om det varit en tjej också men nu blev jag extra glad.

HAN: När jag fick reda på att jag skulle bli pappa så var det det roligaste som hänt på länge.

Men du är 17 år och verkar totalt omogen och jävligt pantad! Vadå väldigt länge??? Väldigt länge sen för honom kan han väl inte ens minnas. Nu kom min huvudvärk tillbaks.

5 kommentarer:

Anonym sa...

FY FAN!!!!!
När man är 17 ska man studera, dansa, resa, hänga på med kompisar, bråka med föräldrarna, drömma, prova på "farliga" grejer och definitiv INTE bli förälder.
Men men....

Anonym sa...

Ja, det var jag, Mercedes, som skrev innan :-)

Jenny Shima sa...

Nu har jag sett programmet. När jag gick på högstadiet var det en tjej som blev gravid, det är lite läskigt att tänka att hennes son idag är 21 år. Jag håller helt med föregående kommentar. Jag funderar också lite på varför de här ungdomarna inte verkar ha fått någon sexualundervisning.

Om man nu vill skaffa barn tidigt så är det nog lämpligt att vänta tills man i alla fall är myndig inte för att det är en mogenhetsgräns, jag väntade ju till jag blev 35 men det säger nog mer om mig än om unga mammor i allmänhet.

äppelblomman sa...

Vilka idioter.... De är ju bara barn själva ju... Tyckte jag var rellativ ung när jag blev mamma när jag var 25;-)!!
Kram

emelie sa...

men så väljer ju också outsiders alltid att klippa sina program så att alla framstår som idioter.

man får nog ta allt i det programmet med en stor nypa salt, även om det är roligt att titta på för att man själv känner sig så välanpassad och normal i jämförelse....