onsdag, mars 24, 2010

Jag och Nemo var ute i över 2 timmar i eftermiddags. Vi gungade, promenerade och lekte med kaninerna. Jag hade bara en fleecejacka och ändå blev jag varm. Så härligt. Nemo är verkligen världens bästa bebis. Helt fantastisk, och så duktig. Men jag undrar hur mycket honom som är vår förtjänst och hur mycket som är den han är liksom, svårt att förklara. Jag vill nämligen gärna tro att lite av hans underbara person är tack vare hur vi tar hand om honom.



Så här blev förresten lapptäcket jag gjorde. Jag är mycket nöjd, färgerna är så fina och så har jag sytt på vitt fleecetyg på baksidan så den är varm och go för Nemo att ha i vagnen.


Förresten! Jag är skitnervös för Maggis vatten har gått och de är på BB NU! Snart kommer lilla Alba, Nemos gudsyskon, till världen!

5 kommentarer:

evelina sa...

Men Linnea! Så tror jag säkert att det är - hade ni varit stressiga och gapiga så hade nog inte Nemo varit så lugn och harmoniska som han är.
Fint täcke :D
kram!

äppelblomman sa...

Vilket snyggt täcke du har gjort! *avis*!!!
Ja detta med barn är inte lätt. Vänta tills de kommer i olika trots åldrar då spelar det ingen roll hur lugn man än är, för de är inte det;-) Iallafall inte mina barn... Hoppas att Nemo slipper vara trotsig!!!
Kram K

Malin sa...

Vad söt han är er lilla guldklimp! och vilket underbbart lapptäcke!

Linnéa sa...

Eve: vad bra att du tror att det är så, jag litar på dig! PUSS

Karro: Nej usch, ingen trots för Nemo tack! *I wish*

Malin: Tack så mycket. :)

Babbi - Bloggdesigner sa...

Vilken sötis! Och som svar på din fråga, tror inte jag gått ner i vikt, men tack :P