tisdag, mars 23, 2010

5.45 slog Nemo upp ögonen och började babbla högt och ljudligt. Han har ingen hyfs i kroppen utan när han är vaken då gapar han som om det är helt normalt att alla vill gå upp då. Och när jag går upp för att se om kanske kanske kanske han vill somna om ifall han får nappen så blir han så lycklig av att jag också är uppe att han sprattlar allt han kan med hela kroppen. Vad härligt att vara så otroligt pigg och glad så där på morgonkvisten.

Idag skulle det bli sol men regnet öser ner och det är grått och mulet. En gammal kompis från Malung kommer och hälsar på vid lunchtid så jag ska väl svänga ihop något ätbart. Han har önskat plankstek men det känns lite väl ambitiöst till lunch en tisdag.

Det var ingen Body Jam igår eftersom instruktören är i Barcelona så jag ska gå och träna ikväll istället, Power Box. Sen är det ju bästa tv-kvällen ikväll också! Desperate Housewives, Cougar Town och Christine!

1 kommentar:

Mirja sa...

haha, jag skrattade högt när jag läste inlägget om morgonpigga Nemo, jag känner verkligen igen mig. S är också helt otrligt glad och sprattlig och glad på morgonen, helst redan runt kl 6 ja, han kan hålla på o sprattla i sin säng i en timme innan jag orkar upp, o han är lika glad för det. helt otrligt att de kan ha sånt gott morgonhumör ja :)