onsdag, mars 03, 2010

Jag har nog varit mer stressad än jag själv insett den senaste månaden och tar det verkligen lugnt och vill vila upp mig. Igår kväll blev jag jätteledsen på grund av hur jag känner inför mig själv och hur jag ser ut. Lite löjligt kanske men jag är trött och slut och då blir jag lite knäpp.

Jag avskyr min kropp. Tycker den är asful. Tittar på gamla bilder där jag nu tycker jag är jättefin och väldigt smal. Jag mår dåligt, känner mig stor som ett hus och med en äcklig kropp. Mycket sitter väl i mitt huvud, men faktum är att jag väger för mycket för att trivas och har svårt att hejda mig när det kommer till god mat och andra godsaker. Godisförbudet har gått över förväntan men de senaste två veckorna har mycket annat slunkit ner. För mycket alltså, för jag tycker inte man aldrig ska få unna sig.

Jag är så löjligt fjortis och tänker att jag är så mycket fulare än alla andra, att andra tittar på mig och tänker att det är skönt de inte ser ut som jag och så håller jag på. Men nu ska det bli slut på fjanteriet, jag måste skärpa mig och göra något åt saken. Är det något jag hatar är det folk som klagar och gnäller men inte gör ett skit åt saken. På måndag börjar jag träna, ville börja egentligen på fredag men här i Veberöd är inte utbudet så stort så det är inga pass alls på fredagar. På lördagar är det bara spinning som jag tycker är trist. Men på måndag är det ett danspass och det känns bra att börja med för att motivationen ska höjas till skyarna. Tänkte börja med att träna två gånger i veckan och promenera varje dag. Och godisförbudet fortsätter mars ut. Jag har ju en massa fina kläder jag vill kunna använda igen och i sommar vill jag inte vara fullt påklädd utan använda alla mina fina klänningar.

6 kommentarer:

äppelblomman sa...

Jag känner igen mej precis i det du beskriver...
Har redan börjat tycka att min kropp är så hemsk så jag undviker speglar o då är det ju bara en vecka sedan jag födde barn.
Men jag får skylka mej själv för jag är en sådan gottegris. MEN ska ta tag i mitt liv om några månader igen!!!
Du är jättefin som du är tycker jag!!!
Kram K

MiaMaria sa...

I know the feeling!! Tänker ofta att andra tittar på mig och tänker "inser hon inte att hon är för tjock för att ha sånna kläder?"

Vi har både tränat och ätit rätt men ändå så står vågen stilla. Två cm om midjan e allt jag blivit av med de senaste två månaderna. It sucks! Hoppas att det går bättre för dig!!

Lundström sa...

Förstår presis vad du menar med de orden. Känner igen mig i både att hata hur man ser ut och att hata människor som klagar men inte gör något. Sen kan jag tala om att det tar lång tid för de flesta efter de fött barn att landa i vardagen med barnet och allt vad det innebär, när man gjort det så kommer ofta motivationen till andra förändringar. Jag tycker du är Vacker och att du verkar vara en väldigt stark människa som kommer nå dit hon vill med det mesta. Jag är oxå gottegris, älskar mat och vin. Men vill man så får man fasen bita i det sura äpplet.
Kör hårt
Kram Maria

Anonym sa...

Kom igen!!! Du vet att du KAN!!!
Sista gång lyckades du fantastisk bra med VIKVek. eller? Tränning är utan tvekan den bästa sättet, så kan man också äta litte gott.

Jag har blivit så tjock att jag är nära 80 kilo nu... ja, du läste rätt. HAr ätit som en äcklig gris och inte gjort någontig...

Alltså, du är inte ensam ;-)

Kram.
Mercedes.

Linnéa sa...

vad tråkigt det är att ni känner samma sak eftersom det är skit att känna så, men skönt att man inte är helt ensam om att ha de känslorna. egentligen är dte ju så fånigt att gå och tänka på det hela tiden när så mycket hemskt händer i världen!
PUSS PÅ ER!!!!!!

Elisa sa...

Det du ser i spegeln är inte det jag ser varje gång jag träffar dig. Jag ser en jättevacker tjej!
Men jag vet att man ibland har svackor då man inte är så nöjd med sin kropp, jobbigt men sant.
Puss och kram