fredag, mars 26, 2010

Gud vad jag är trött! Men man känner sig otroligt vuxen och duktig av att gå upp tidigt och sen fortsätta dagen utan att lägga sig och sova igen.

Jag och Nemo åkte till Malmö på förmiddagen. Jag sprang på en kanonfin skötväska på Lollopard vid David Halls torg som jag köpte. Har bara haft en stor tygväska/påse med grejer men den var redan gammal och höll på att rasa sönder. Har kollat på skötväskor men varit för snål, de är ju asdyra och inte direkt snygga. Men nu hittade jag en kitschig snygg väska som man kan ha som "vanlig" väska sen för 429 kronor.

Träffade Maggi och Ola en sväng som kom från läkaren. Stackars Maggi har inte fått någon bebis än men imorgon blir hon igångsatt så snart kommer deras lilla Alba! Jag vet precis hur hon känner, hur jobbigt det är att allt drar ut på tiden. Det går inte riktigt att förklara men skitjobbigt är det iallafall. Jag hoppas allt går som det ska och att Alba har bråttom ut för jag MÅSTE hinna träffa dem innan jag åker på torsdag.

Jag och Nemo glassade runt på stan och köpte födelsedagspresenter till mormor och morfar samt en annan liten tjej som nyligen fyllt ett år. Tur man har kompisar som fått flickor så man kan köpa fina klänningar. Lindex, till exempel, har fått in så sjukt mycket fint till bebisflickor nu. Kappor och klänningar som man blir helt sjuk av.

Nu ska jag tåergå till Let's Dance och sen sova! Heja Kladdan!

2 kommentarer:

Lilla Anna sa...

Gud va sött - Alba!!

Jag är lite orolig över att bli sådär vuxen att jag går upp tidigt utan att gå och sova på dan, hur fixar du det??

Hejjade också på Kluddan, men Mattias va duktig och värdig vinnare också!

Mary sa...

Vart är bilden på väskan? :O