lördag, januari 09, 2010

Vad mycket det är att fixa när man varit borta i två veckor. Julen ska ut, det ska städas upp, alla blommor har vissnat eller blommat ut, ingen mat, packa upp osv osv.

Igår och idag har julen packats ihop och jag har städat. Jag har klippt ner vissna blommor och ställt hyacinterna på vissning inför våren då lökarna ska ut. Jag körde till Willys och handlade mat och till Skåneplantor för att köpa lite nytt till fönstren. hittade två skitfina orkidéer, en vit och en lila som ser ut som hawaiiblommor.

Nemo har varit gnällig idag och knappt sovit något. Han är lite förkyld men om man underhåller honom håller han humöret uppe. Ikväll har vi satt ihop hans nya säng och den är så fin. Han blev jätteglad och låg och sprallade i den en stund innan läggdags. Jag sjöng lite sånger ur hans nya sångböcker han fick i julklapp och nu sover han.

Jag och Kalle åt sjukt mycket tacos till middag och efter det såg hela familjen Dunderklumpen som Kalle fick av Nemo i julklapp. Det var 100 år sen jag såg den filmen men den är så fin!

Imorgon ska resväskorna packas ur och så ska jag tvätta en massa hade jag tänkt. Lite bilder kommer strax!

Inga kommentarer: