lördag, januari 23, 2010

Kalle är och jagar så jag har lite egentid. Jag fattar inte hur han vågar vara ute i skogen på natten, det skulle jag ALDRIG. Är så jävla mörkrädd och inbillar mig en massa saker. Det är precis så jag vågar gå ut själv och mata kaninerna på kvällen.

Jag och Nemo har sett en zombiefilm ikväll, Night of the creeps. Jag fick en presentkod av Oa och Sussie i födelsedagspresent på http://www.diabolikdvd.com/ men inte utnyttjat den förrän nu eftersom just den filmen jag ville ha inte kom i lager förrän i december. Jag älskade Night of the creeps när jag gick i typ åttan. Vet inte hur många gånger jag såg den. Tillräckligt många för att komma ihåg hela handlingen fast jag inte sett filmen på typ 15 år..

Innan filmen var Nemo hysteriskt ledsen av trötthet. Jag gick upp med honom åtta imorse så hela dagen har varit en timme tidigare än vad den normalt brukar vad gäller mat och sömn. Han har bara sovit lite kortare naps idag så vid 21 var han helt förbi. Efter en halvtimmes skrikande däckade han i min famn och sov där hela filmen. Han vaknade inte ens till när jag la honom i hans säng. Äntligen har han somnat i normal tid, men dessvärre har han inte ätit sen 20 ungefär så vi får se när han vaknar och är hungrig inatt.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon. Kalles föräldrar kommer imorgon bitti och lämnar Sickan som vi ska ha i 12 dagar medan de är i Indien. Vi ska även passa deras får så det kommer bli en jävla massa körande framöver.

Nej jag lovar jag är inte trött!!!

5 kommentarer:

Jennie sa...

Men vilka söta bilder...=)!!

Sv.Klart du får länka...=D!!!!
Jo jag hoppas jag får den där HP,jag tycker faktiskt att jag är värd den...för det kommer bli jobbigt med mitt jobb mot slutet.

Ha en fin Söndag!
Kramar från Mora

Änglamamma sa...

Ville bara säga tack för ditt värmande inlägg. Vilken fin blogg du har och en fin liten kille. Varma kramar Anna

Kalle sa...

Undrar om Änglamamman mena mej eller Nemo?

Lilla Anna sa...

Ja helt underbart!! Kan du fatta att Nemo varit så liten??

Linnéa sa...

Kalle: ja hon skrev ju LITEN kille, så det måste ju vara du??

Anna: jag kan inte fatta att han kommer från min mage. det är svårt att fatta att det var en bebis där även när man var stor sm ett hus och sett honom på ul. men sjukt underbart!