tisdag, januari 19, 2010

Då var den här dagen över och den har varit mycket trevlig. Jag och Nemo tog en långpromenad och hämtade ut paket med kläder han ska ha efter dopet, bokade klipptid till mig och köpte lotter. Ikväll har Mirijam och Tobias varit här på middag och det bjöds på banankladdkaka och crépes. Inte nödvändigtvis i den ordningen. Mirijam har även tjusat ormar och det var en överlycklig Kalle som fick ha show and tell. Tobias som hade värsta ormskräcken och stod i hallen en lång stund trotsade sin fobi och i slutet av kvällen klappade han faktiskt Wagner jättemycket och hade honom om halsen en sväng!


Nemo, det lilla livet höll sig tappert vaken hela kvällen och ville inte missa en sekund. Han somnade med mat i munnen i soffan men vaknade efter en ganska kort stund och sen ville han vara vaken ännu mer. Efter lite hysterisk ledsamhet sover han nu äntligen. Han är uppe så länge om kvällarna nu men vi ska försöka få upp honom lite tidigare på morgnarna så han somnar tidigare på kvällen. Men det är ju så svårt när man ligger i en varm säng och är sjukt trött.


Nemo är naken och provar mössor

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen försöka sova. Efter att ha kunnat somna hyfsat bra har jag legat vaken skitlänge de senaste kvällarna. Drygt!

2 kommentarer:

äppelblomman sa...

Oooo ormar... Är det era ormar?? Häftig men väldig skrämmande;-)!!!

mirijam sa...

Tack för en sjukt najs kväll! Luktar fortfarande lite orm... :)