onsdag, januari 13, 2010

Jag sitter och tittar lite efter doppresenter till Nemo. Skitsvårt ju, hade inte ens en tanke på att vi visst också ska ge honom något och inte bara inkassera. "Vanliga" kläder och leksaker tycker jag är trist att ge bort på ett dop, det får vara något lite finare då i så fall. Och typ skedar i silver är inte så roligt. Smycken kanske man inte ger till en pojke, eller?

Vad hade ni köpt om ni skulle på dop?

För jag har ju inte tillräckligt med grejer...

9 kommentarer:

Mirijam sa...

Sprit! Eller ett vin som är från 2009. Eller skumpa.
Något om han kan ha när han blir 18 helt enkelt, typ körkortspengar i en fond eller en sparfond som är spärrad tills myndighetsdagen, då kan släkten sätta in pengar där under åren också.

Alltså gud vad jag har många klocka idéer, kommer bli världens bästa morsa!

Mirijam sa...

Sprit! Eller ett vin som är från 2009. Eller skumpa.
Något som han kan ha när han blir 18 helt enkelt, typ körkortspengar i en fond eller en sparfond som är spärrad tills myndighetsdagen, då kan släkten sätta in pengar där under åren också.

Alltså gud vad jag har många kloka idéer, kommer bli världens bästa morsa!

Anna sa...

När jag går på dop brukar jag köpa brioleksaker dom klassiska eller barnböcker/sångböcker..

Anonym sa...

En gåvagn, en gunghäst eller nån fin träleksak från ex kids wood eller brio.

Anonym sa...

Gå in här www.doppresent.se. Jättemycket att välja på. Jag fick denna bok till Wille Mosters truddelutter och den vart mycket uppskattad kan jag säga. Låtarna är mysiga och fina. Sätter på den på kvällen när vi har badat och han ligger på skötbordet och ska bytta till pyjamas. Kan verkligen reka den.
Fru Rönnerfors

Lilla Anna sa...

håller med, tur att det inte är den bm jag ska ha framöver!!
Jag ska fokusera på mig o knytet nu och hoppas att det går lika bra som det gjort för er!!
Hoppas jag också får en liten me älv-ögon ;-)

Linnéa sa...

tack för alla fina förslag! vad hade jag gjort utan er? helst hade vi velat ge honm ett gungfår från bluebox men det är slut. :(

Evelina sa...

Men hallå! Det kan jag ju inte berätta!!!!!!!

anso sa...

hm..hade nog köpt kläder som är alldeles för stora, som kan användas om ett år, två år, tre år..lite roligare, känns som om en sån present "håller" lite längre, om du förstår hur jag menar :) och så hade jag gett en fin tavla eller två att ha i barnrummet. kanske en fin bild på en skyddsängel samt ett inramat fotografi på hela familjen. :)