fredag, januari 29, 2010

Men GUD så irriterande att Agneta Sjödin åkte ur Let´s Dance och den där dryga Marcus Birro är kvar. Jag kan inte med honom alls. GUD vilken Svensson jag blivit, hata Birro men älska Agneta, precis som Anna Andersson med villa, Volvo, vovve och två barn.

Det har gått i ett idag. Nemo följde med mig och handlade på Willys och var en riktigt solstråle och en stor pojke som satt så duktigt i vagnen. Han flirtade med en kvinna bakom oss i kön och tur var väl det för hon kom sen till undsättning.. När jag skulle lyfta upp Kalles sexpack folköl på bandet så gick kartongen sönder och jag tappar allt ner på bandet och en burkjävel gick sönder. Det sprutade öl på mig och på kassörskan som kastade sig ner bakom kassan. Det blev sånt ståhej att Nemo blev jätterädd och började gråta. Jag skämdes och kände mig klumpig och bad om ursäkt med det verkade som om personalen tyckte det var ännu mer genant. Jag fick ta upp Nemo och då hjälpte kvinnan bakom att lasta upp varor på bandet. Kassörskan ursäktade hela händelsen med att kartongen ofta gick sönder och så fick jag en sån där flaska att blanda Nutrilett i som lite plåster på såren. Eller så var det en pik, jag vet inte riktigt...

Jag tror att om inte jag haft Nemo med mig och han blivit rädd och gråtit så hade de nog suckat åt mig och tyckte jag var en klant men nu hade jag ju det här söta lilla trumfkortet och klarade mig galant. Jag önskar jag hade haft honom med mig när jag för typ 8 år sen välte ner två flaskor dyr sprit på Systemet. Fy fan vad jag ville dö då. Personalen blev sjukt irriterad och det stank sprit i hela affären och man såg hur alla andra tänkte: GUD vad skönt att det där inte hände MIG!

Iallafall så kom vi hem utan fler missöden och jag städade lite och bakade till eventet imorgon. Gick en promenad med Sickan och Nemo och pratade lite med Sussie i telefonen. Svängde ihop en god middag bestående av honungsmarinerad kyckling, palsternacka och rödbeta i ugn, tzatsiki och sallad med fetaost. Kalle har målat klart taket i tv-rummet och det är så fint! På söndag blir resten klart också och sen blir det lite ordning här hemma igen.

Lilla flaxet, bästa bebisen i världen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte gôtt att va medelsvensson?!
Äppelblommansmamma

Anonym sa...

Din nya(?) design är superfin! Läser alltid dina inlägg via google reader så jag ser aldrig designen men den var tokmysig!