söndag, januari 31, 2010

SVAREN


Jag är lite nyfiken på vad ni har för djur hemma hos er. Kaniner vet jag ju, men hur många kaniner har du nu och vad har ni mer för djur?
Just nu har vi sex kaniner, två ormar och en sköldpadda. Jag har kaninerna Hilde och Dino och så har jag kvar fyra av Hildes ungar som snart blir ett år. Lucia, Charlie, Herr Kanin och EnDumEn (Lilla Leo). Charlie är Nemos kanin. Kalles ormar heter Barbie och Wagner och är två stora tigerpyton. Och så har vi sköldpaddan Nell, en rödfotad skogssköldpadda som jag fick av Kalle när jag fyllde 25. Ja just ja, sen har Kalle en äcklig spindel som heter Ludde också.


Vilka 3 maträtter skulle du välja som du bara fick äta i 1 månad?
Tacos, någon god fisk och plankstek med älgfilé.

Vilken sida hittar du alla roliga bilder o teckningar du har i bloggen? Du har några coola på Nemo o en på dig?
www.photofunia.com

Beskriv o berätta lite om dina bästa vänner...
Maggi är en otroligt fin vän som jag känt i snart 10 år. Hon är alltid så snäll och uppmuntrande och skulle aldrig svika, hon är den mest lojala person jag träffat tror jag. Hon låter en heller inte trycka ner en själv utan har alltid något positivt att säga. Typ om man vill gå ner i vikt och gått ner 3 hekto så berömmer hon och säger att det syns.

Marika har jag känt sen vi var 5-6 år gamla och vi har gjort så mycket ihop! Vi har alltid haft ett speciellt band och har så många sjuka minnen tillsammans. Herregud, jag vet inte vart jag skulle börja ens om jag skulle berätta.

Emma och Catrin är två speciella personer som jag inte träffar så ofta men som alltid kommer betyda otroligt mycket för mig och som jag tror jag kommer hålla kontakten med livet ut.

Emma och Lotta är två barndomsvänner som har hus bredvid oss i Kättbo. Vi har alltid spenderat somrarna ihop och tre mer fantasifulla ungar än oss tre får man nog leta efter.

Sen har vi Ulrika som gick i min klass i gymnasiet. En underbar person som är den mest jordnära person man kan tänka sig, 100% äkta!

Lisa och Karolina lärde jag känna under min tid i Borlänge och tack vare dem blev jag modig och mer självständig. De var så tuffa och modiga och det smittade av sig på töntiga jag som äntligen vågade stå upp lite mer för mig själv. Fantastiskt fina människor!

Mitt tjejgäng här nere i Skåne är ju helt fantastiska. Vi har hängt ihop i flera år nu och det har tillkommit och fallit bort ”medlemmar” under åren. Det var Nina, jag och Maggi som började med tjejmiddagar och sen har Elin, Elisa, Ida, Agneta tillkommit. Vi har alltid lika kul och har verkligen festat järnet många gånger!

Eve är en fin vän som jag lärt känna genom mitt intresse för suspensions. Hon är den ärligaste jag känner och en jättemysig tjej. Och hon är den duktigaste jag vet, mamma, student och jobbar och har tusen saker igång samtidigt. En riktig förebild!

Sist med absolut inte minst är då Juristen. Vi fann varandra i Eslöv och fast vi är så sjukt olika är vi ändå jättelika på något konstigt sätt. Vi har alltid jättekul ihop och retas och pikas mycket och det är så roligt. Utan Juristen hade tiden i Eslöv känts väldigt lång.

Marie och Sussie är ju också fina vänner men de ser jag nog mer som familj faktiskt.

Sen har jag ju en massa andra fina vänner, före detta Vitemöllegrannarna och så lite nya vänner som Mirijam och Ida och Daniel som jag nyligen lärt känna men som jag tycker väldigt mycket om.

Drömresa?
Oj vad svårt, jag reser ju helst till Dalarna.. Nej men jag vill åka till en massa ställen, har ingen drömresa direkt. Men det vore kul att åka till Bali, Singapore, Nya Zeeland, Brasilien, Las Vegas, New York.. Jag har ju knappt varit nånstans.

Vem skulle du vilja vara för en dag o varför?
Jag skulle vilja vara Maria Montazami för en dag! Hon verkar vara så härlig och leva ett gött liv och så kan hon försvinna in i sin egen lilla värld där allt är toppen och rufs rufs.

Favoritfrukost?
Hotellfrukost!

Vilket/vilken blir din nästa kroppskonst? Piercing, tatuering el annat?
Jag ska ju tatuera mig, men jag får bara inte tummen ur att boka tid..

Bästa sexställning?
Det här är ingen snuskblogg Lina!

Vad är du mest förvånad över med moderskapet (ööh, vilket jävla ord, ändrar till "att vara mamma"), alltså har det något som du inte trodde att du skulle tycka/känna osv?
Jag är förvånad över hur mycket och snabbt jag lärt mig en massa. Jag som typ aldrig hållt ett spädbarn kånkar nu runt på Nemo som om jag aldrig gjort annat. Men jag lär mig mycket hela tiden. Senast idag tänkte jag på att i oktober tyckte jag att jag kände Nemo bra, nu inser jag att jag hade noll koll!

När du känner dig lite extra romantisk, hur uppvaktar du Kalle då?
Då lagar jag en god middag, antingen en överraskning eller så får han välja helt själv. Eller så smyger jag upp medan han sover och gör en god frukost med tex pannkakor. Ibland ser jag någon tråkig film också för hans skull och slösar bort ett par värdefulla timmar av mitt liv. Men vad gör man inte?

Vad blir det för tema på årets maskerad?
Jag vet inte än! Jag vill verkligen det ska bli ett bra tema för jag är jättenöjd med de tidigare åren och nu när det är 30-årskalas så får det ju vara extra bra. Jag vill det ska vara ett tema som är brett så man kan spåna och vara kreativ, samtidigt som det ska vara sammanhållande och inte svårt att gissa vad de andra är.. Jag får klura på det ett tag till.

Börjar du få/har du 30 års kris?
Hur kan man ha 30-årskris när man bara fyller 20??? Nej då inte alls! Jag hade mer en 25-årskris. När jag var liten tänkte jag att vid 25 är man supervuxen och är precis som sina föräldrar. När jag fyllde 25 var jag arbetslös, hade ingen utbildning och delade en tvåa med en kompis.

Vad kommer du säga till Nemo när han är 16 år och vill tattuera sig?
Jag säger okej, men bara om han tatuerar ett hjärta som det står Mamma i.. Nej men det är svårt att svara på nu. Det beror lite på hur han är som 16-åring, om han är mogen och vad han i så fall skulle vilja tatuera.

Har ni några roliga planer eller funderingar för sommaren?
Faktiskt inte så mycket planer alls. Bröllop i Kättbo i juni och så midsommar där men annars vill jag mest ta det lugnt, njuta av att vara mammaledig och vara med Nemo. Hänga mycket med mina mammalediga kompisar!

Har en fråga: hur många barn vill du ha sammanlagt? Har ni planer på en till snart?
Vi har väl sagt att vi ska ha två barn. Men jag brukar reta Kalle och säga att vi ska ha en sladdis men då blir han helt nervös. Vi har inte planerat när vi vill ha nästa barn men vi vill inte ha för många år mellan Nemo och nästa.

hur många piercingar har du gjort, sammanlagt?
Oj, ja du.. För några år sen räknade jag och om man räknar med de piercingar som gjorts av en piercarlärling som jag inte haft kvar så kanske runt 35? Under olika tillfällen har jag haft tre i nacken, flera i underläppen, både i mitten och sidorna, medusa, mouche, septum, näsvingen, kinderna, tempels, vertikal earl, vanlig earl, smiley, halsen, bröstvårtorna, klitoriskappa, två eller tre i tungan, ögonbrynen (dock bara övningspiercingar).. säkert någon mer jag inte kommer på just nu. Ja, två gånger i naveln också!

några favoriter bland piercingar du gjort? vilken var värst att göra? och HUR lyckas du vara så fin i ansiktet och fri från ärr med tanke på alla piercingar du haft?? :)
Kinderna och så min dermal är absoluta favoriter som jag gärna skulle vilja ha igen. Mina ärr syns inte så mycket, men jag har väldigt bra läkkött och så döljer ju sminket en del. Vilken var värst att göra.. Ingen var så hemsk tycker jag. Eller jooo, bröstvårtorna var fan inte gött.

vill för övrigt också bara säga att jag älskar att läsa din blogg, är så kul att läsa när du verkligen bjuder på dig själv. :)
Tack, jag blir så glad när jag läser sånt!

Hur känns det egentligen att hänga suspension?
Världens svåraste fråga! Det går inte att beskriva hur det känns. Det är ju individuellt också men för mig så känns det, om jag tex hänger i ryggen, som en väldig tyngd. Det liksom drar och spänner och så gör det självklart lite ont. Så känns det fysiskt. Psykiskt känns det sjukt härligt, en enorm känsla av frihet!

Har ni tänkt skaffa fler barn sen och i så fall, ser du fram emot en ny graviditet med allt vad det innebär?
Ja vi vill ha ett barn till och jag LÄNGTAR efter att vara gravid igen. Hur jobbigt det än var emellanåt och fast jag hade ont var det underbart att vara gravid!


Vad var det första du föll för hos Linnéa? Förutom att hon är snygg, du får välja något annat.
Jag väljer mellan två saker. Antingen var det för att Linnéa bjöd mig på öl en hel kväll för att få mig full, eller för att vi hade så mycket gemensamt men var ändå lagom mycket olika.

Jag vill veta vad du gillar bäst med/hos Linnéa.
Efter en låååååååååång tids grubblande............................... Jag tycker Linnéa är snäll och gullig, söt och rolig, och hon är en jätteduktig mamma, den bästa man kan tänka sig och jag skulle inte klara sig en dag utan henne. Jag vill även lägga till lite sånt jag inte tycker är så bra med hur Linnéa är som mamma och det är att Nemo aldrig kommer att lära sig något bordsskick utan kommer att rapa och smaska..Vilken egenskap gillar du mest hos Linnéa? Eller till och med topp tre egenskaper.
Att hon är målmedveten o går in för det hon företar sig !
Snäll o rar !
Ansvarsfull !
Hur kan man vara förälskad i en röjsåg?
Om man avskyr buskar och sly är det lätt att älska en röjsåg. När man sätter på sig hjälmen och startar sågen försvinner världen i övrigt, det är bara jag och min kompis röjsågen mot det j-la slyet. Och sen blir det ju fint, eller hur?

Vad tycker du om Linnéas tattueringar, piercingar och modifications?
Jag har inget emot tatueringar, var och en gör som man vill, men jag föredrar små tatueringar (som min dalahäst), inte när hela kroppen är täckt! Piercingar gillar jag inte, modifications vet jag inte ens vad det är.


När känner du att du vill be din mamma fara och flyga? Och när älskar du henne som mest?
Jag vill be mamma fara och flyga när hon ska suga mig i näsan med nässugen. Och när hon envisas med att jag ska sova när jag mest av allt i hela världen vill vara vaken. Men jag älskar henne mest när hon sjunger för mig och gosar med mig på kvällen när jag är lite sömnig.
Hur känns det att komma i typ tredje hand nu när Kalle har både Linnéa och en riktig bäbis att bry sig om mest?
Vi har inte märkt någon skillnad, vi känner fortfarande att vi kommer i första hand.

4 kommentarer:

Marie sa...

vad fint du skrev om mig, jag känner mig hedrad =)
kram storasyster!

Anonym sa...

Haha, gud vad roligt inlägg! Verkligen jätteroligt att läsa, precis som din blogg annars också! :) Jag missade att skriva frågor (suck) så du får ha en till sån här rolig frågestund igen snart! :)

Mirijam sa...

Massa kul svar!
Älskade Wagner och Barbies svar mest!

Limepuff sa...

Härlig läsning :)