torsdag, januari 28, 2010

Fredag imorgon och veckan har gått riktigt fort. Idag har jag och Nemo varit hos Juristen i Ystad och det var lika trevligt som vanligt. Brieostbagel och lite shopping som vanligt. Jag köpte en ny mössa (Juristen tycker min är ful), violté och vaniljté till mig, rökt té till Kalle, en ny BH (fatta hur snygga ett par urammade bröst ser ut i en sliten amningsbh utan kupor eller stöd..), en vit body som Nemo ska ha efter dopet, ett tvåpack bodys utan ärm att ha under tröjor och lite presenter till en annan bebis.

Hemma hade Kalle grundmålat klart taken. Det blev ju inte så mycket av det i tisdags eftersom vattnet frös men nu är det klart! Imorgon ska Kalle fortsätta måla och jag ska städa lite, handla och laga lite mat till ett event jag ska på på lördag. I öppningen mellan tv-rummet och hallen vid trappan ska jag försöka mig på att måla kurbits. Jag kanske har för höga tankar om mig själv men jag fick en kurbitsmålarbok av Marika i julklapp med jättefina bilder så jag ska göra ett försök iallafall. Jag målade kurbits på ett set med sex vinglas förra älgjaktren så jag har ju övat lite.


Nu är jag jättetrött men jag vet att om jag lägger mig kommer jag inte kunna somna ändå. Så jävla drygt. Kanske blir lite spikmatta först.

5 kommentarer:

Linda sa...

Glasen var i alla fall jättefina!

äppelblomman sa...

Oj oj oj, vilka talanger du har Linnéa!! Superfina glas!!

mirijam sa...

WOW! Glasen är ju assnygga ju!

Marina sa...

Så snyggt! Är riktigt imponerad :)

Linnéa sa...

vad ni är gulliga!