måndag, januari 25, 2010

Det har varit en härlig dag. Ida och Daniel kom vid lunchtid och hade med sig jättegod soppa från caféet som vi åt innan vi gav oss ut på en lång skogspromenad. De hade även med sig varm choklad och fika, allt från Café Zena så det kändes riktigt lyxigt. Vi var ute och gick 2,5 timmar och det var underbart väder och roligt sällskap.


Mitt i skogen hittade vi en lila husvagn med påmålade schlagervinnarlåtstitlar i guld. Mycket märkligt och det var nästan lite läskigt att kika in i den för det kanske var en galning som bodde där. Nu i efterhand tror jag dock att det är Juristen som har det som ett litet tillhåll, hon är en sån där schlagerfantast.


När vi kom hem lagade vi middag och har sett på tv och Daniel följde med Kalle till Agusa och matade fåren. Det är kul att umgås en hel dag med nya vänner och lära känna dem lite mer och upptäcka att man har jättemycket gemensamt.

Imorgon ska Kalle grundmåla taken på nedanvåningen. Jag och Nemo ska åka till farmor för det är en oljebaserad färg och det luktar skarpt så då får Kalle måla och sen vädra ut innan vi kommer hem igen. Kalle är så snäll som hjälper mig med mina projekt. Världens bästa!

3 kommentarer:

evelina sa...

du! den husvagnen såg vi i somras när vi var på mossagårdsfestivalen.....

evelina sa...

crazy

Linnéa sa...

den är verkligen helt sjuk!