fredag, januari 01, 2010

Då var det nytt år, 2010. Som jag skrev förut så har mina år verkligen blivit bättre sen 2007. 2007 gick jag igenom stora personliga förändringar, både på insidan och utsidan. 2008 flyttade vi till huset och jag blev gravid och 2009 föddes finaste lilla Nemo. Hur ska 2010 kunna toppa allt det?

Jag tror det kommer bli ett underbart år. Att vara hemma med Nemo och se honom utvecklas och växa, vi ska döpa honom och vi har redan bokat flygbiljetter så vi ska resa till Kättbo i påsk. I mars kommer Nemos gudsyskon till världen och lilla Marie ska gifta sig i Kättbo kapell i juni så då ska vi på bröllop! Sen fyller Nemo ett år och jag fyller 30 vilket ska firas ordentligt. Får alla bara vara friska och glada så blir det helt underbart.

Jag har inga nyårslöften men jag vill verkligen gå ner lite i vikt till dopet. Sist jag vägde mig för några veckor sen hade jag 6 kilo kvar till min inskrivningsvikt på MVC i december 2008. Efter julen kanske jag lagt på något till, det vet man aldrig. Men jag har ju iallafall gått ner 15 kilo sen förlossningen så det kunde ju vara värre.

I vår vill jag verkligen ha ett växthus så jag kan odla lite grönsaker och driva upp mina pelargoner lite snabbare. Lite trist när de inte börjar blomma förrän i mitten av juli när jag vill ha hela gården full i fina blommor. Men nu vinterförvarar jag ju dem i stora rummet och inte på vinden som förra vintern. Jag ska även klippa ner dem mer i år.

Vad har ni för löften/önskningar/förväntningar på 2010?

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Mitt år påminner lite om ditt. Döpa Cedric, fylla 30 år, renovera badrummen!!! jag hoppas verkligen att det blir av i år. Börja jobba och vara ledig ett par veckor i sommar och njuta av och med min familj. Jag ska försöka njuta lite mer i år. Stanna upp och tänka till att det finns mycket att vara tacksam för. Inte bara tänka "bara det blir gjort så blir allt bra" utan försöka njuta mellan alla katastrofer =)

Jenny Shima sa...

Inte helt oväntat är det lite samma här, Oliver ska ha namnkalas, vi ska flytta till hus. Jag ska hitta ett jobb.

Mirijam sa...

Jag ska:

1) Dricka mer alkohol
2) Springa milen på 45 minuter
3) Göra klart min sleeve