lördag, januari 02, 2010

Nemo vill ha en dalahäst att leka med, han provred Ernsts och tyckte det var skitkul. Visst syns det?

Nu ska ni kommentera: Guuuuud vad långt hår du har fått!

Idag har jag, mamma och Nemo varit i Malung och hälsat på morfar, mormor och sen var vi en sväng förbi Marika. Imorgon ska jag, Kalle och Nemo åka till Lima och äta porterstek hemma hos familjen Limberg och det längtar jag till. Jag undrar hur Kalle ska förstå någonting bara eftersom Ulli pratar Malungsmål och Dan pratar Limmål. Han kommer nog bara sitta tyst och se söt ut, eventuellt leka med hunden.

På måndag åker Kalle till Stockholm och hälsar på Jonatan en sväng och kommer tillbaks till Kättbo på onsdag och sen kör vi antagligen hem till Skåne på torsdag. Då har vi varit borta nästan två veckor så det ska bli skönt att komma hem samtidigt som jag tycker det är jättetråkigt att åka härifrån. Men mamma och pappa kommer ju snart ner igen till Nemos dop.

Fyra generationer
Han som tog bilden jobbar på ålderdomshemmet där min mormor bor och jag jobbade med honom där för 11-12 år sen. Han kände dock inte igen mig idag. På den tiden bodde det en tant där som hette Britta och som hatade att män kom in till henne när det handlade om lite mer intim omvårdnad. En dag sket hon ner sig totalt och då fick hon under stora protester bli rengjord av han jag jobbade med eftersom jag höll på att spy bara av att titta in på toaletten. En mysig liten anekdot såhär på lördagskvällen.

4 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Fin din blogg blev =)

Mirijam sa...

Guuuu så långt hår du har fått!

Juristen sa...

Guuuuuud vad långt hår du fått!!!!

Linnéa sa...

tack ni är så himla snälla som uppmärksammade det!