onsdag, april 23, 2014

You've got time...

Så mycket man hinner på dagarna när man inte springer! Jag har klippt gräset, plockat lite, pimpat uteplatsen, fått undan påskpyntet, städat till kaninerna och handlat fiberduk och jord. Och utan stress. När jag hämtat barnen så tog vi itu med de gamla pallkragarna som stått och växt igen sen förrförra året. Bort med all skit, jämna marken, bytte en krage, på med fiberduk, tre kragar bredvid varandra som fylldes med 600 liter jord för att äntligen plantera lite frön. Morötter, palsternacka, sallad, dill och persilja satte vi och om ett par veckor ska vi sätta lite mer sallad så det kommer i fler omgångar.


Ikväll har jag kört tre varv Scientific workout. Jag har varit helt omotiverad och inte tränat styrka på flera veckor. Löpningen är ju min passion, det jag tycker är roligt, styrkan är ju mer en komplettering som är bra för mig men inget jag brinner för. Då är det lätt att tappa det och måste göras till en rutin som går av sig själv.

Foten har funkat hur bra som helst, inga problem varken när jag klippte gräset, kånkade jordsäckar eller tränade så imorgon förmiddag blir det en testtur i springskorna! Just nu känner jag mig hoppfull inför lördag...

Solcellslampor som jag hängt i syrenen vid uteplatsen, 149 kronor på Ica Maxi.

Inga kommentarer: