torsdag, april 24, 2014

Befrielse

Jag är HELT färdig, slut som artist, dödens dödstrött. Varför? Jo för att jag har slitit som ett djur här hemma idag. 

Först tog jag ju en springtur och efter dusch och mat så drog jag igång Projekt: Städa och Rensa. Jag började med Nemos rum och tog bort en massa saker och till och med en möbel, och sen tog jag itu med Leons rum. Rensade, fixade smarta förvaringar och fixade. Tre fullproppade pappkassar och några stora grejer åkte rätt upp på vinden. En del saker fick avancera till att bli utegrejer. Sen städade jag och slängt ut en stor typ "tunna" vi haft ved i som är stor och otymplig. 

Dags att hämta barnen klockan två och då cyklade vi hem till en tjej jag fick en massa tomatplantor av. Och sen hem, totalt blev det drygt fem kilometer och Nemo var så duktig och cyklade hela vägen. Nya cykeln är grym, han får mer och bättre fart med den. 

Väl hemma fortsatte jag med det jag inte hunnit, städa toaletten, bädda rent sängarna och torka golven och när jag var klar med det stekte jag plättar till morgondagens utflykt samt lagade middag. PHEW! Sjukt trött men nöjd med dagens effektivitet och att jag fick en massa bra saker gjorda.

Barnen tyckte att det var jättekul att gå in i sina rum och att det var "nytt" trots att jag bara tagit bort saker. De hittade grejer och kunde liksom se vad de hade, perfekt. 

Nemos rum

Leons rum

Nu ska barnen strax lägga sig och sen kanske jag också gör det, är verkligen helt slut.

2 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Säg vad man vill, men IKEA har smarta snygga lösningar!
Vad kul att du fick gjort det du planerade och att grabbarna uppskattade det du gjort.
Hur länge höll den nya ordningen? *s*

Suzan sa...

Underbart att foten är bättre! Lycka till imorgon!