tisdag, april 15, 2014

Jag var tvungen...

Jag tänkte ju inte springa idag men när jag såg solen skina från en blå himmel var jag tvungen att ge mig ut på en kort runda för att känna på efter förkylningsformen. Det kändes bra trots lite snor och slem och jag tog det lugnt med en puls på under 150, snitt på 139, och jag sprang ungefär 5,5 kilometer. Det var väldigt vackert i skogen, träden har fått små ljusgröna löv och när solen skiner igenom dem så ser det ut som att det lyser.


Nu när jag varit sjuk har jag inte alls haft någon lust till nyttighet och min onda hals har skrikit efter glass så det där med att vara strikt fram till påsk sket sig rejält. Men jag tar nya tag och känner redan att det känns bättre och lusten att ge kroppen bra saker ökar markant nu när jag varit ute och rört på mig.


Nu ska jag duscha, städa lite, planera mat och kanske hinner jag måla naglarna innan jag ska hämta barnen och vi åker och hälsar på Maggi och barnen!

2 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Åh vad härligt! Det är ju verkligen ren lycka när naturen är så fin. Och det är verkligen så som du skriver, jag blir också mer benägen att sköta maten bra när jag tränat. En vill liksom ge kroppen bra energi!

Linnéa sa...

Ja den här årstiden är magisk, så vacker!