söndag, april 06, 2014

Söndag

Min dag började så härligt med en halvt uppäten mus på badrumsmattan. En svans, en bakdel och en liten hög med inälvor, yummie. Sen var det full fart med att packa ihop grejer för att åka till Agusa över dagen. Ombyte till barnen, regnbyxor, kläder till mig.. Jag hade bestämt mig för att ta ett lågintensivt långpass så Kalle släppte av mig efter vägen så jag kunde springa resten av biten.


Så jag började lunka på och pulsen låg på runt 142. Det blev inte så långsamt som 8-tempo utan en stillsam jogg och det var inte alls jobbigt. Det enda som var jobbigt egentligen var att jag tyckte det tig sån tid, det kändes så fånigt att springa mycket långsammare än vad jag egentligen kan. Men fram kom jag ju tillslut och klockan stannade på 16 kilometer, ett par kilometer kortare än vad jag tänkt mig men det är inte så lätt att beräkna.

När jag kom fram var jag inte ens flåsig eller andfådd och jag hade haft ett medeltempo på 6.44. Det känns som att jag hade kunnat springa hur långt som helst faktiskt. Men mina höfter ömmar lite och så kände jag av knäet efter ett tag och det har jag aldrig gjort förut. Men en mil igår och en och en halv idag blir väl kanske lite för bra kan jag tänka mig. Totalt landar veckan på 33 kilometer men tyvärr noll styrka.

Efter mat och dusch åkte jag och hälsade på min vän Evelina och hennes familj i Degeberga. Det var alldeles för länge sen vi sågs så det var kul att komma dit. När jag kom tillbaka till Agusa fick vi en god middag, badade barnen och nu sitter vi i bilen hem. Jag är helt sjukt trött så det kanske blir läggdags direkt vi kommer hem.

Inga kommentarer: