söndag, april 27, 2014

Söndag

Igår ett par timmar efter loppet (jag kom på plats 76 av 227) hände något med min mage. Plötsligt blev den helt utslagen och jag fick springa på toaletten i tid och otid, så även inatt. Jättekonstigt men jag tror att jag överansträngde mig i värmen för jag mår inte illa, är hungrig och kan äta så jag är ju inte typ magsjuk.

Vi var hembjudna till Ernhakarna idag och det var som vanligt väldigt trevligt och mysigt. Vi fick jättegod lunch och middag, Ninni hade fixat så barnen fick trycka med bokstäver doppade i färg på örngott, vi promenerade och ja, hade en allmänt trevlig dag. 



Tyvärr så kände jag mig helt bakis trots att jag inte drack något igår. Men återigen tror jag att ansträngningen i lördagens värme påverkat mig väldigt mycket, och att jag kanske inte är helt hundra eftersom pulsen var så hög hela tiden. Jag blir förvånad att jag sprang på en så bra tid ändå. Jag har varit väldigt trött och lagt mig tidigt hela helgen, så även idag. Sjukt trött och fortfarande kass i magen, LOVELY.

Inga kommentarer: