onsdag, april 16, 2014

Syskon

Den här bilden fångar verkligen Leon, otroligt bestämd liten kille. 


Jag undrar om han påverkas av fullmånen för vissa nätter, som inatt när det var fullmåne, så vaknade han och skulle springa runt och ligga och prata och störa sig. Det händer med jämna mellanrum och nästa gång ska jag försöka uppmärksamma om det är fullmåne även då.
 
Leon är mycket tuffare än Nemo, inte lika försiktig och blyg av sig. Så häftigt att två bröder kan bli så otroligt olika! De var kopior av varandra som nyfödda men nu är de väldigt olika, både utseendemässigt och till sättet.

 
Och det är intressant att olika personer kan uppfatta dem på så olika sätt. En av pedagogerna på förskolan tyckte Leon var sååå enkel att ha att göra med i jämförelse med Nemo. Jag blev helt chockad, Nemo har alltid varit hundra gånger enklare att ha att göra med.

Men båda två är helt fantastiska på sina egna vis och jag skulle inte vilja ha dem på något annat sätt. Innan Leon kom ville jag gärna ha tre barn men efter Leon så känner jag att jag nog inte skulle orka ett till. Speciellt inte om det barnet skulle bli som Leon varit.. Men det är klart man undrar hur hen skulle se ut, hur hen skulle vara... Men nej, det får jag fortsätta fantisera om för fler barn blir det inte här.



2 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

De flesta bilar, lagom storlek, har ju plats för tre barn där bak. hihi
Fina pojkar!!

Linnéa sa...

Mmmmmm, om det bara bilen det hängde på. ;)