måndag, april 08, 2013

Vilken dag!

Dagen började 5.30 när klockan ringde, zzzzzzzz.... Men bara att masa sig upp, hoppa upp på vågen (minus 1,3 kilo!!) äta frukost, klä sig, väcka barn, ge dem frukost och sen ut i bilarna. Vi lämnade Nemo och åkte sen vidare till Barnhälsovården för att träffa en barnpsykolog och prata om Leon. Jag kan skriva mer om det sen om det är av intresse?

Sen åkte Kalle till jobbet och jag och Leon kastade oss i bilen och körde till förskolan, lämnade honom och sen åkte jag vidare till Silvåkra för en akupunkturbehandling. Det är verkligen skönt att ligga där och totalt slappna av. Jag ska dit på onsdag och fredag och sen är behandlingen klar. Jag hoppas att det här jävla halsontet försvinner snart så jag hinner springa på onsdag innan behandlingen.

Sen åkte jag hem en sväng, åt lunch och plockade lite innan jag gick till förskolan och hämtade två glada pojkar. Vi gick till lekplatsen och fikade och lekte, tog en sväng förbi djuren på 4h-gården innan vi gick hem igen.

Jörgen kom, vi gjorde lite mat, åt och lekte lite på Nemos rum. Kalle kom hem strax efter sju och då slog det mig: vi har ju årsdag idag!! Fan att glömma det alltså.. Men jag svängde ihop en lchf-chokladmousse och tack och lov hade Kalle också glömt det. Romantik på hög nivå!

Nu sitter jag äntligen i soffan, vi ska avnjuta moussen och se den nya serien Hannibal på femman.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det skulle vara jättespännande att höra det du vill berätta om hur ni upplevde mötet med barnpsykologen!
/Sanna

Ninni sa...

Ja, super nyfiken på BUP!

Elin sa...

Jag vill också läsa om barnpsykologen! Eller ja, vad hen hade att säga alltså... ;)