torsdag, april 11, 2013

Klänningspanikångest...

I maj ska vi på min älskade Maggis och hennes Olas bröllop. Det kommer att vara hejdundrande vackert och en fabulös middag efteråt. Jag har även blivit tillfrågad att framföra en sång i kyrkan (!!!) och sagt JA (!!!!!!!!!!!) så jag vill ju vara mitt allra snyggaste jag. Och nu letar jag klänningar men kan inte hitta någon bra. Eller jo det kan jag väl men de är antingen för dyra, för opassande till min figur eller för lika brudens egen klänning så nu vill jag ha lite hjälp från er. Och bruden själv får väldigt gärna komma med synpunkter. Jag vill ha en klänning som är festlig och högtidlig och inte för vardaglig, något som är jag men ändå lite extra. Okej, here we go:

 
Vacker klänning i fin färg som visar mina ben vilket är den enda kroppsdel som är något att visa för min del. Finns här.

 
Samma klänning i två olika färger. Den vita är finast och mest vårig/somrig men det kanske man inte får ha på bröllop? Mörkblå är ju alltid fint och en favorit hos mig men det känns kanske lite för trist? Finns här.
 

 
Sååå söt klänning, men kanske för lik en brudklänning? Sen är jag inte hundra på att den passar min så kallade figur. Finns här.


 
Den här klänningen tycker jag är så fin! Inte kritvit vilket är bra, snäll mot figuren också, men så är det ju det här med axelbandslöst... Finns här.
 

 
Otroligt irriterande att den här inte finns i någon annan färg!! Eller jo, den finns i en mönstrad vulgovariant och det vill jag inte ha. Finns här.
 


Varför är alla klänningar vita?? Vad tycker ni om den här? Jag är lite kluven.. Antingen är den riktigt fin eller så är den bara ett stort tält. Finns här.


 
Den här är ganska söt men kanske inte riktigt jag? Och färgen är nog inte min färg. Kanske. Finns här.

 
 
Den här är fantastiskt fin tycker jag! Men färgen är liiite riskabel kanske? Men annars en dröm. Finns här.



Ja det var några klänningar i alla fall, vad tycker ni?

7 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Vad spännande, blir det en ljudfil till bloggen?
Jag gillar de två sista eller den utan axelband.

Anonym sa...

http://www.bonprix.se/produkt/trikaklaenning-grabrun-943042/ 2 vänner till mig ska på bröllop och de har köpt denna. Prisvärd och många färger att välja på.
Lycka till

Ninni sa...


Alla de vita går bort, i min värld är det förbjudet att bära vitt på bröllop. När vi gifte oss hade du en färgstark grön klänning som du var så snygg i så jag tycker att du ska ha lite färg, då syns du bra när du sjunger också. Jag kollade lite hastigt på mango och zara som jag tycker ofta har prisvärda kläder och hittade tre färgglada varianter. Lycka till!
Rttp://shop.mango.com/SE/p0/mango/clothing/dresses/cocktailparty/draped-satin-dress/?id=81439356_86&n=1&s=prendas.vestidosprendas&ie=0&m=&ts=1365734092486

http://shop.mango.com/SE/p0/mango/clothing/dresses/cocktailparty/asymmetric-silk-dress/?id=83439564_86&n=1&s=prendas.vestidosprendas&ie=0&m=&ts=1365734092486

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/sv/zara-neu-S2013/358003/1197205/RYNKAD+KLÄNNING

Nelly och Aros brukar också ha stort utbud på snygga klänningar på nätet.

Anonym sa...

Tycker oxå du ska satsa på lite mer färg.
Det är väl då att bara bruden ska bära vitt. Fast om det inte spelar bruden någon roll så kan du väl ha vitt. Men jag tycker du är så fin i lite mer färg och kan verkligen börs upp det med din personlighet.
Kram Elin

Anonym sa...

Jag tycker ju helt klart den sista klänningen du visar där med axelbanden!! :) den va ju så söt hade du passat perfekt i! Annars kolla nere på Gillas där är ibland väldigt fina klänningar! :)
Kram jenny p

Elin sa...

Nu vill vi ju höra din vackra stämma! Jag lovar att lägga upp ett klipp där jag sjunger om du också gör det! Utmaning! :D

Anonym sa...


Den andra o den sista rosa !!!

Kram mamma !