fredag, april 19, 2013

Sommarplaner

För första gången i mitt liv så har jag en riktig semester. Det har alltid fallit sig så att på somrarna har jag jobbat/varit arbetslös/sommarjobbat/varit gravid/sjukskriven/haft havandeskapspenning/varit mammaledig men nu har jag visst blivit vuxen och för första gången ska vi planera och strukturera upp sommaren på ett bra sätt och jag tror att vi har lyckats. Jag tar föräldraledigt vecka 25 och sen har jag semester vecka 26 och 27 och då ska jag och barnen åka till Dalarna för att fira midsommar. Vecka 28 jobbar både jag och Kalle men jag jobbar bara tre dagar den veckan och de dagarna ska Kalles mamma passa pojkarna. Vecka 29 och 30 har jag semester igen och tar sen en vecka föräldraledigt, vecka 31. Kalle har semester vecka 29-31 och tar föräldraledigt vecka 32 så barnen kommer att ha ett långt härligt sommarlov och vi ska vara i sommarstugan vid havet och så ska vi åka på semester till Oslo. Vi plus Jörgen ska ta båten från Köpenhamn och sen bo på hotellet där Alex jobbar. Om det är någon som har tips på kul grejer att göra med barn i Oslo så dela gärna med er.

Jag tror att det kommer att bli en bra sommar och i slutet av juli, början på augusti ska vi ha massa kalas eftersom Kalle och pojkarna fyller år. Nemo blir fyra och Leon två, galet!

Har ni några semesterplaner?

 
 
 Semester på Kolmården 2010


 
 
 
 Rigeleje 2011

 
 
 
 Kättbo 2012



4 kommentarer:

Elin sa...

Men åh, vilka fina och mysiga bilder! Nu längtar jag ju massor till sommaren! Jag ska se om jag kan få ner i ett inlägg vad vi ska göra i sommar... :)

Sara. sa...

Vilka härliga bilder, och det måste vara fantastiskt att kunna ha sån lång och härlig ledig tid i sommar!

Mycket har hänt i Kolmårdens djurpark sen 2010 så det vore kul om ni kunde komma förbi där så det är mitt tips. Sen går ju barn under 3 gratis. ;)

Kram

Jöns Marie sa...

Vi ska åka till Kolmården och till fjällen för att vandra lite.

Vilken söt body Nemo har på sig med kanelbullar!

Jenny Shima sa...

Vi har inte planerat sommaren än men det kommer i alla fall att bli några småutflykter.