måndag, april 29, 2013

Måndag

Då var det måndag igen då och jag är ledig efter jobbhelgen. Vi satt ute hela eftermiddagen igår och jag lyckades bli rätt röd på bröstet och fick färg i ansiktet. Och fräknar! Jag har alltid haft lite fräknar men ju äldre jag blir desto fler får jag. Och under graviditeten med Leon fullkomligt exploderade de och nu blir jag prickig bara jag tänker på sol. Hur kommer det sig att de blir fler och fler?


Efter en stund i solen i lördags, nu är fräknarna ännu fler.

Ingen löpning i helgen men idag ska jag köra ett intervallpass och sen vila fram till Vårruset på torsdag så benen är pigga. Och jag hade ju tänkt att tappa ett par kilo i vikt tills det var dags att springa lopp, men vad tror ni händer? INGENTING! Sjukt störigt, vågen har stått still i tre veckor. Helt omöjligt är vad det är.

Förutom förskolelämning och intervaller så är planen för dagen att rensa och städa i min och Leons garderob, där är det rörigt värre.


Träskopremiär igår!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också alltid haft lite fräknar
Och efter min graviditet, så blir jag prickig som bara den bara någon nämner ordet sol....
Lite störigt men samtidigt rätt charmigt
Vet Dock inte varför

Maja sa...

Älskar fräknar... Men är ju gånger så de kan ju bero på de. Tänk på att muskelmassa väger mer än fett, börja ta byst, midje och stussmått. Så kan ju ju se iaf du "krymper" ändå :) lite ego boost om inte annat.