onsdag, april 17, 2013

Solsken

Jag är så trött i kroppen på ett sånt där härligt sätt som man bara blir av en härlig löptur och sen spendera resten av dagen ute i solen tillsammans med sina fina barn. När jag hämtat barnen på förskolan begav vi oss till en lekplats. Nemo cyklade på sin springcykel och han har verkligen blivit grym på den och hittat balansen. Han gör små tricks och älskar att åka i backar.


No feet heter det här tricket.

På lekplatsen var det jättekul och barnen svettades fast de bara hade fleece och keps. Leon sprang runt som en yster kalv och hade så roligt och var på så gott humör och det var så härligt att se. Upp och ner i klättertornet och rutschkanan och inget gråt eller jämrande. På vägen hem stannade vi till vid 4h-gården, tittade på djuren och sprang upp och ner på plankan till bajsvagnen.


När vi kom hem stannade vi ute i trädgården och njöt av solen lite mer. Nemo gick runt och lekte att han klippte buskar och med sin pilbåge en pedagog på förskolan gjort och Leon tog en promenad med Tjabo. Vår trädgård är stor men en gräsmattedel och en skogsdel och det var så härligt att på håll betrakta hur Tjabo och Leon gick tillsammans och "umgicks". Jag tog fram och tvättade av utemöblerna så nu är vi redo för grillkvällar och trädgårdshäng!



2 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Låter som att ni har haft en superhärlig dag!

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Vad roligt att höra att det är så fint väder hos er! NOT!! hahahaha jo då men här är det vinter och dessutom en stöstorm på väg.
Tjabo älskar att vara med överallt ju så han njöt säkert mer än Leon av sällskapet! Kram till er alla