söndag, april 21, 2013

Alla rätt!

Men hörrni, vilken dag vi har haft! Den började klockan nio, då begav vi oss tillsammans med familjen Palmqvist-Lundgren till badet för tipspromenad. Solen sken och det behövdes inte ens jacka fast det var så tidigt. Och vet ni, vi fick alla rätt! Det har aldrig hänt förut men man blir ju klokare ned åren sägs det.

Efteråt gick vi hem och grillade korv till lunch och sen tog vi en tur till macken för att unna oss äkta italiensk glass, underbart gott!

Och när vi kom hem var det dags att ta itu med vår framtida uteplats. Vi har länge sagt att vi skulle vilja lägga sten och bygga ett tak där man kommer ut från tvättstugan och förra våren fick vi ett lass sten och idag påbörjade vi arbetet. Kalle högg ner en lång, smal cypress och jag klippte ner den stora buxbomen och så tog vi skott och planterade på ett annat ställe. En annan buske som stått där grävde vi upp och flyttade så nu får vi hoppas att det tar sig. Sen började vi gräva upp marken och fick upp typ hälften innan det var dags att grilla korv igen.


Vi var ute från nio imorse till sju ikväll och har fått sol på näsan och kroppen är härligt trött. Nu sitter vi alla nyduschade och snart ska barnen lägga sig och jag hoppas på lite Oz eller helst en skräckis ikväll.


Så här låg Tjabo och njöt av solen idag, normalt? Han har varit med oss hela tiden i trädgården idag, går inte långt ifrån oss när vi är ute. Och nu ligger han hos oss i soffan, goskatten.

1 kommentar:

Emma sa...

Låter som en härlig dag! Själv dricker jag ett glas vin efter en hård arbetsdag. Äh, här hemma blåste det säkert ändå... :)