måndag, april 01, 2013

Hälsomånaden

April ska bli en hälsomånad har jag bestämt. Nyttig mat, mindre portioner, sockerfritt, bort med de flesta kolhydrater och dra ner på alkoholen. Små saker som gör stor skillnad! Jag börjar mitt nya jobb imorgon och har från och med nu ett fast schema (så skönt!!)och kan planera min träning bättre. De veckodagar jag jobbar så jobbar jag långa dagar och har ingen möjlighet att träna men då ska jag åtminstone köra plankan. De dagar jag är ledig ska jag springa eller cykla och de helger jag jobbar ska jag försöka få in ett löppass efter att jag slutat. Jag ska vara stenhård och så hoppas jag på att kunna nå mitt flesta delmål innan den första maj vilket inte är orimligt men det kommer inte heller vara jättelätt.

Någon mer som är peppad på att köra en hälsomånad med mig? Det behöver inte vara med mitt upplägg eller samma mål men det vore roligt med någon att peppa och bli peppad av.


Heja heja!

5 kommentarer:

Marie sa...

Det hade jag helt klart hängt med på...!! Du inspirerar grymt mycket med sådana här inlägg, hur du tänker lägga upp träningen och så. Önskar att jag också kunde peppa med sådana inlägg, kanske i maj månad!! :-)
För nä...nu i april ska jag laaaata mig!! ;-) Men få till ett å annat träningspass borde ju inte vara så svårt...håller tummarna för det!
Lycka till Linnéa! Jag är säker på att du klara ditt delmål! Du äger!!!

Elin sa...

Jag hakar!!! Mitt mål är att gå ner 5 kilo till ett bröllop 14/6 och det börjar liksom brinna lite i knutarna nu... Jag ska fanimej också köra hälsomånad!!! Tack för peppen!!

Ninni sa...

Jag och Mikael hakar på! Fast vi försöker mer lägga om vår livsstil än köra en månad. Men jag började med att köra cirkelträning varje morgon innan frukost under påsken så nu är jag peppad! Längtar efter första löpturen!!

Linnéa sa...

Ninni: jag försöker ju helt klart oxå lägga om min livsstil men tänker köra extra under den här månaden, vill inte leva Sockerfritt forever. ;)

Maja sa...

Hänger på! En lite optimistik vinter har gjort mitt rumpomfång lite större än önskvärt :)
Härligt när man kan peppa varandra även om jag nu inte har nån blogg :)