fredag, mars 08, 2013

Stormiga dagar

Jag tror hela tiden att det är lördag fast det bara är fredag. Kalle är klar med sin kurs så nu är det bara ett moment kvar innan han är helt färdig och kan söka sitt drömjobb!

Vi har spenderat dagen med att tapetsera klart Nemos rum och nu är det bara smådetaljer som lister kvar även där. Och inredningen, det roligaste av allt! Jag frågade Nemo vad han ville ha för gardiner och han svarade: Med Spindelmannen! Eeehhhh nej? Jag gör allt för mina barn UTOM att inreda deras rum med sånt. Lika på kläder, kalsonger och pyjamasar kan få ha Blixten, Bärgarn och Spindelmannen, men helst inte mer. Pojkarna har varsin Bilar-mössa som de fått av sin farfar men de är faktiskt fina eftersom de är i en turkos, härlig färg och har annorlunda tryck.


Jag började rensa bland leksakerna inne i Nemos nya rum men det är ju inte sjukt enkelt med två barn som plötsligt inser exakt hur roliga alla sakerna är. Vi borde gå ut och rasta oss lite men det blåser verkligen storm och kallt så det känns verkligen inte lockande. Vi håller oss nog inne och spelar spel och leker istället.


Kalle och Leon spelade Äggspelet imorse.

Inga kommentarer: