torsdag, mars 21, 2013

Dag 11. Med tårtångest.

Idag serverades det tårta på jobbet och tyvärr så var den sjukt god. Jag tog TRE (!!!) gånger och var sen ångestmätt hela dagen så när Kalle kom hem var jag snabb att ge mig ut på en springtur. Det kändes bra idag, lite ömma ben men härligt spring i kroppen och jag pressade mig själv att öka när jag började bli trött och tappa fart. Trots is och en massa nysnö så gick det att hålla ett fint tempo och rundan slutade på 6,27 kilometer. Idag var en sån dag när jag hade kunnat springa längre men barnen skulle ju läggas och så ska jag inte springa långt nu.

Jag fantiserade om att springa ett maraton när jag var ute. Tänk om jag skulle göra det någon gång?? Galet att tänka på det innan jag ens klarat ett halvmaraton men jag berättade om min dröm för Kalle. OM jag skulle göra det hade jag velat springa typ Köpenhamn maraton och sen bo där på hotell. Kalle tror att jag absolut kommer göra det en dag och det vore ju sjukt häftigt. Men vi får se, nu ska jag uppnå mitt nästa mål på 2,1 mil innan jag drömmer för mycket..



3 kommentarer:

Ninni sa...

Du är så cool!! Klart du grejar en mara!!

Marie sa...

Gillar dessa peppande inlägg! Du är grym!! Klart du klarar en mara! Önskar att jag också kunde få igång löpningen på allvar nu men det går tungt. Och jag har en gräns att inte springa när det är mer än minus 10 så det blir inte så mycket av det just nu...i morse var det bara -8,5 så då försökte jag springa, med blodsmak i mun och passandes för alla hala fläckar på vägen...:( Vi får se vad vädret tillåter imorrn... Blir i alla fall sjukt peppad av alla dina inlägg, fortsätt gärna så! :-)

Jenny Shima sa...

Klart du ska springa en mara:)!